Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ- ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ



  


ΘΕΜΑ : Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του
 Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ».


            Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την 31 ΜΑΪΟΥ 2016 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 7:00μ.μ. σε τακτική συνεδρίαση για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:


1.    Εξέταση αιτήματος του «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ» για την παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου, στο παραλιακό πάρκο «ΕΙΡΗΝΗΣ»,
2.    Εξέταση αιτήματος του «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΕΡΑΝΕΙΑ» για την παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου στο παραλιακό πάρκο «ΕΙΡΗΝΗΣ», για τη διενέργεια πολιτιστικής εκδήλωσης στις 30 & 31/7/2016.
3.    Εξέταση αιτήματος της σχολής χορού «ΚΟΛΛΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - GET IT DONE DANCEFIT» για την παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου έμπροσθεν του Δημαρχείου Λουτρακίου για την διενέργεια μουσικοχορευτικής εκδήλωσης στις 11/6/2016.
4.    Εξέτασης αιτήσεων και έγκρισης παραχώρησης χώρων σε δικαιούχους για την διενέργεια υπαίθριου-στάσιμου εμπορίου σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 107/15 απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου.
5.    Εξέταση αιτήματος της ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑΣ για την παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου εμβαδού 72,00τ.μ. για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων έμπροσθεν του κατ/τος της για το έτος 2016.
6.    Εξέταση αιτήματος της «ΝΤΑΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ & ΣΙΑ Ε.Ε.» για την παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου εμβαδού 42,00τ.μ. για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων έμπροσθεν του κατ/τος της για το έτος 2016.
7.    Εξέταση αιτήματος του ΚΑΡΑΣΚΟΥΤΗ ΛΥΣΑΝΔΡΟΥ για την παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου εμβαδού 116,52τ.μ. για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων έμπροσθεν του κατ/τος του για το έτος 2016.
8.    Εξέταση αιτήματος της ΜΠΑΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ για την παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου εμβαδού 142,00τ.μ. για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων έμπροσθεν του κατ/τος της για το έτος 2016.
9.    Εξέταση αιτήματος της «ΑΦΟΙ ΚΟΥΤΡΟΥΛΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.» για την παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου εμβαδού 66,00τ.μ. για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων έμπροσθεν του κατ/τος της για το έτος 2016.
10. Εξέταση αιτήματος της «Δ. ΚΟΥΤΡΟΥΛΙΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.» για την παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου εμβαδού 194,00τ.μ. για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων έμπροσθεν του κατ/τος της και για την παραχώρηση χώρου επί αιγιαλού εμβαδού 120,00τ.μ. για την ανάπτυξη ομπρελών-ξαπλώστρων για το έτος 2016.
11. Ανάκληση της υπ΄ αριθμ. 36/16 ΑΔΣ και επανεξέταση αιτήματος του ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ για την παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου εμβαδού 43,63τ.μ. για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων έναντι του κατ/τος του για το έτος 2016.
12. Εξέταση αιτήματος της ΖΕΡΒΟΥ ΛΥΓΕΡΗΣ για την παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου εμβαδού 204,96τ.μ. για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων έμπροσθεν του κατ/τος της και για την παραχώρηση χώρου επί αιγιαλού εμβαδού 70,00τ.μ. για την ανάπτυξη ομπρελών-ξαπλώστρων για το έτος 2016.
13. Εξέταση αιτήματος του ΒΑΒΒΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ για την παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου εμβαδού 81,90τ.μ. για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων έμπροσθεν του κατ/τος του και για την παραχώρηση χώρου επί αιγιαλού εμβαδού 109,20τ.μ. για την ανάπτυξη ομπρελών-ξαπλώστρων για το έτος 2016.
14. Εξέταση αιτήματος της ΠΕΡΡΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗΣ για την παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου εμβαδού 50,00τ.μ. για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων έμπροσθεν του κατ/τος της, για το έτος 2016.
15. Εξέταση αιτήματος της «ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.» για την παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου εμβαδού 80,63τ.μ. για την ανάπτυξη ειδών του κατ/τος της έμπροσθεν αυτού, για το έτος 2016.
16. Εξέταση αιτήματος της ΒΑΛΣΑΜΑ-ΠΑΠΑΝΑΝΙΑ ΕΛΕΝΗΣ για την παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου, εμβαδού 210,00τ.μ. για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων έμπροσθεν του κατ/τος της, για το έτος 2016.
17. Εξέταση αιτήματος της «Α. ΤΖΕΚΟΣ-Ν. ΤΖΕΚΟΥ Ο.Ε.» για την παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου, εμβαδού 95τ.μ. για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων έμπροσθεν του κατ/τος του και για την παραχώρηση χώρου επί αιγιαλού εμβαδού 95τ.μ. για την ανάπτυξη ομπρελών-ξαπλώστρων για το έτος 2016.
18. Εξέταση αιτήματος του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ για την παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου εμβαδού 157,50τ.μ. για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων έμπροσθεν του κατ/τος του, για το έτος 2016.
19. Εξέταση αιτήματος της ΚΟΥΤΣΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑΣ για την παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου εμβαδού 133,00τ.μ. για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων έμπροσθεν του κατ/τος της, για το έτος 2016.
20. Εξέταση αιτήματος της «ΕΞΕΛΣΙΟΡ Α.Ε.» για την παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου εμβαδού 60,00τ.μ. για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων έμπροσθεν του κατ/τος της, για το έτος 2016.
21. Διάθεση πιστώσεων προϋπολογισμού τρέχοντος οικονομικού έτους.
22. Κατακύρωση διαγωνισμού για την παραχώρηση χώρων επί αιγιαλού για την ανάπτυξη Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής και έγκριση της παραχώρησης αυτών.





                                                                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

                                                                              ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Π Ρ Ο Σ:        

Tα Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής
              
            Θ Ε Μ Α  :    "Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση ".


            Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την  31η  Mαΐου 2016, ημέρα  Τρίτη και ώρα 14:00 για συζήτηση και λήψη  απόφασης  επί των κατωτέρω  θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

            1.Διάθεση πιστώσεων δημοτικού προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016 και ανατροπή αναλήψεων.

            2.Εισήγηση επί της 3ης μερικής αναμόρφωσης του δημοτικού προϋπολογισμού τρέχοντος έτους.

            3.Διάθεση πίστωσης. Έγκριση έκδοσης ενταλμάτων προπληρωμής προς κάλυψη δαπανών προς τη ΔΕΔΔΗΕ για επεκτάσεις ηλεκτροφωτισμού και ορισμός υπολόγου.

            4.Κατάρτιση όρων δημοπρασίας εκμίσθωσης χώρων απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας.

            5.Διορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου για σύνταξη γνωμοδότησης αναφορικά με την ανάκληση ή μη άδειας ίδρυσης & λειτουργίας Κ.Υ.Ε.

            6.Διορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου επί αγωγής Αλεξίου Γρηγορίου του Δημητρίου και λοιπών δέκα (10) κατά Δήμου (επίδομα 176 €).

            7.Διορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου επί αγωγής Αγγέλου Θεοφάνη του Γεωργίου και λοιπών σαράντα εννέα (49) κατά Δήμου (επίδομα 176 €).

            8.Διορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου επί αγωγής Λυκομήτρου Παναγιώτη του Μιχαήλ και λοιπών πενήντα (50) κατά Δήμου (επίδομα 176 €).

            9.Διορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου επί αγωγής Ελένη Δημητρίου του Ιωάννη και λοιπών οκτώ (8) κατά Δήμου (επίδομα 176 €).

            10.Διορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου επί αγωγής Σταύρου Θεμιστοκλή του Δημητρίου κατά του καταργηθέντος ν.π.δ.δ. “Πνευματικό Κέντρο Δήμου Λουτρακίου” (επίδομα 176 €).

            11.Διορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου επί αγωγής Βλάχου Αγγελικής του Χαραλάμπους και Ντερτιλή Ευάγγελου του Γεωργίου κατά του καταργηθέντος ν.π.δ.δ. “Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Λουτρακίου - Περαχώρας Χ. ΘΩΔΗΣ - Γ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ” (επίδομα 176 €).



ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:                                                                                 Ο  Πρόεδρος
1.Συμβούλια Δημοτικών Κοινοτήτων &                                       
                    Τοπικής Κοινότητας                                                      
                 2.Ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου.                               Γκιώνης Αλκ. Γεώργιος           
                                                                                                                                        Δήμαρχος


Δεν υπάρχουν σχόλια: