Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016

Eurovision 2016: Je suis Armenia. Όλοι στηρίζουμε IvetaΤέρμα οι γκρίνιες και το "blame game" για την "πόρτα" της ελληνικής συμμετοχής από τον τελικό. Από εχθές στην Ελλάδα έχουμε επιλέξει τη δική μας εκπρόσωπο που θέλουμε να το σηκώσει μέσα στη Στοκχόλμη. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΡΜΕΝΙΑ (pics+vids)
Adtech Ad
Το θέμα Eurovision για τα ελληνικά χρώματα έλαβε άδοξο τέλος. Μετά από χρόνια θριάμβων, η ελληνική συμμετοχή των Argo δεν προκρίθηκε, σπάζοντας ένα σερί 12 ετών συνεχούς παρουσίας στους τελικούς τους διαγωνισμού. Επειδή η γκρίνια και οι ευθύνες για ένα θέμα όπως η Eurovision, είναι πραγματικά κάτι  το αστείο, εμείς βρήκαμε ΤΟΝ λόγο να παρακολουθήσουμε τον μουσικό διαγωνισμό το Σάββατο, κι ας μην συμμετέχει σε αυτόν η χώρα μας.
Και το όνομα αυτής Iveta Mukuchyan. Μοντέλο, ηθοποιός, συνθέτης και ερμηνεύτρια, η συμμετοχή της Αρμενίας έκλεψε όλες τις εντυπώσεις στο χθεσινό Α' Ημιτελικό και προσέφερε χωρίς αμφιβολία στον ανδρικό πληθυσμό το "πουλέν", στο οποίο τα ποντάρει 'όλα για όλα' φέτος.

AdTech Ad

  Πριν πούμε περισσότερα, όσοι δεν την είδατε το βράδυ της Τρίτης στην ΕΡΤ, αφιερώστε τρία λεπτάκια ώστε να καταλάβετε γιατί η Αρμενία θέλουμε φέτος να κερδίσει!!! Ειδικά εκεί που την είδαμε να πολλαπλασιάζεται σε πέντε, έξι Iveta κάτι "σκίρτησε" μέσα μας... Άλλωστε η συμμετοχή της θεωρείται, έτσι κι αλλιώς, από τα δυνατά χαρτιά του διαγωνισμού και κάτι μας λέει ότι εχθές αν δεν προκρίθηκε πρώτη, σίγουρα πέρασε δεύτερη στον τελικό μετά το τραγούδι της Ρωσίας.

  Γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1986 στην Αρμενία και μετακόμισε με τους γονείς της σε ηλικία 6 ετών στο Αμβούργο της Γερμανίας.

  Η Iveta επέστρεψε στη γενέτειρά της το 2009 για να λάβει μέρος σε talent show της αρμένικης τηλεόρασης όπου κατέλαβε την πέμπτη θέση.

  Το 2012, πέρασε από οντισιόν για το γερμανικό The Voice, ενώ την ίδια χρονιά το περιοδικό El Style την ανακήρυξε "Πιο Σέξι Αρμένισσα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: