Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΝΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΣΤΟΥΣ 8 ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

                                                  


Κάτω από μια καταπληκτική ατμόσφαιρα διεξήχθη ο επαναληπτικός αγώνας κυπέλλου ΕΣΧΑ ''Φ.ΜΠΑΒΑΣ'' στο κλειστό γυμναστήριο ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ μεταξύ των ομάδων Χειροσφαίρισης ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ και ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟ ΑΘΗΝΩΝ.

 Από το 1ο λεπτό της αναμέτρησης του Α' Ημιχρόνου φάνηκε πως και οι 2 ομάδες ήθελαν να περάσουν στην επόμενη φάση κυπέλλου καθώς οι αιφνιδιασμοί και οι στημένες φάσεις ήταν πολύ οργανωμένες και τελικές.Το σκορ έκλεισε με 11-10 υπέρ των γηπεδούχων να περνάνε μπροστά με (1) ένα γκολ.

 Στο Β' Ημίχρονο οι παίχτες του Βυζαντινού Λουτρακίου μπήκαν ακόμα πιο δυναμικά στο παιχνίδι δείχνοντας το πάθος τους σε κάθε φάση.Η στήριξη του κόσμου στο 45ο λεπτό ανέβασε την ψυχολογία της ομάδας του Βυζαντινού που με την προσπάθεια της πέρασε μπροστά με (2) δυο γκολ διατηρώντας το μέχρι το τέλος του 2ου 30' λεπτού.

 Οι παίχτες του Βυζαντινού Λουτρακίου ευχαρίστησαν τους φιλάθλους της που ήρθαν στο γήπεδο παρόλο των οικογενειακών υποχρεώσεων λόγω ώρας και ημέρας. Αποχώρησαν πολύ ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα κατανοώντας την προσπάθεια που κάνουν οι παίχτες τους για την ομάδα.

Τα 10 λεπτά διαμορφώθηκαν ως εξής:

10'       3-4
20'       7-7
30'    11-10
40'    15-14
50'    19-17
60'     22-20

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ          3
ΜΗΝΑΣ                     8
ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ         1
ΜΠΑΜΠΗΣ              1
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ         2
ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ      4
ΠΛΙΑΚΟΥΡΑΣ         1
ΚΑΠΗΣ                    2

 Επίσης η ομάδα του Λουτρακίου το πρωί της Κυριακής βρέθηκε στην καφετέρια του ''Cupncino'' του ιδιόκτητη Ν. Μήτρου,απολαμβάνοντας τον υπέροχο καφέ του,που για μια ακόμη χρονιά στηρίζει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του Βυζαντινού.












Δεν υπάρχουν σχόλια: