Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Tο DNA Μπορεί να Επαναπρογραμματιστεί από τις Λέξεις και τις Συχνότητες! Η Σοφία πίσω από το Διαλογισμό και την Πνευματικότητα!


Το ανθρώπινο DNA είναι ένα είδος βιολογικού INTERNET και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να θεωρηθεί ανώτερο από το διαδίκτυο που ξέρουμε.
Μια Ρωσική επιστημονική έρευνα, άμεσα ή έμμεσα, εξηγεί φαινόμενα όπως τη διόραση, τη διαίσθηση, την εξ αποστάσεως θεραπεία, την προσευχή, την αυτοθεραπεία, το ασυνήθιστο φως και την αύρα γύρω από ανθρώπους, την επιρροή του νου στις καιρικές συνθήκες και πολλά άλλα. Επιπλέον, υπάρχουν ενδείξεις για ένα νέο τύπο ιατρικής θεραπείας, μέσω του οποίου μπορούμε να επηρεάσουμε και να επαναπρογραμματίσουμε το DNA με λέξεις και συχνότητες χωρίς την αφαίρεση και την αντικατάσταση μεμονωμένων γονιδίων, που κάνει η γενετική μηχανική.
Από το σύνολο του γενετικού υλικού, μόνο το 10% του DNA χρησιμοποιείται για την δόμηση πρωτεϊνών. Αυτό το υποσύνολο του DNA είναι που ενδιαφέρει περισσότερο τους ερευνητές και για το οποίο γίνονται οι περισσότερες μελέτες. Το άλλο 90% θεωρείται «άχρηστο DNA«.
Ωστόσο, Ρώσοι ερευνητές πιστεύουν ότι η φύση δεν φέρεται ανόητα, έτσι συνεργάστηκαν με γλωσσολόγους και γενετιστές σε μία προσπάθεια να εξερευνήσουν αυτό το 90% του DNA που θεωρείται «άχρηστο«.
Τα αποτελέσματα, τα ευρήματα και τα συμπεράσματα στα οποία κατέληξαν θεωρούνται επαναστατικά! Σύμφωνα με αυτούς, το DNA μας δεν είναι μόνο υπεύθυνο για την κατασκευή του σώματός μας, αλλά λειτουργεί επίσης ως αποθήκη δεδομένων και ως μέσο επικοινωνίας. Οι Ρώσοι γλωσσολόγοι διαπίστωσαν ότι ο γενετικός κώδικας, ιδιαίτερα στο φαινομενικά άχρηστο 90%, ακολουθεί τους ίδιους κανόνες με αυτούς που ακολουθούν όλες οι ανθρώπινες γλώσσες. Για τον σκοπό αυτό, σύγκριναν τους συντακτικούς κανόνες (δηλαδή τον τρόπο με τον οποίο μπαίνουν σε μια σειρά οι λέξεις για να σχηματίσουν φράσεις και προτάσεις), την σημασιολογία (η μελέτη του νοήματος και της ερμηνείας των λέξεων σε μια γλώσσα) και τους βασικούς κανόνες της γραμματικής. Βρήκαν ότι τα αλκάλια του DNA ακολουθούν μια γραμματική φόρμα και έχουν κανόνες, όπως ακριβώς και οι γλώσσες. Έτσι, μπορούμε να πούμε πως, οι ανθρώπινες γλώσσες δεν εμφανίστηκαν τυχαία, αλλά είναι μια αντανάκλαση του εγγενούς DNA μας.
(Σχετικό άρθρο: Εκφράσου με Θετικές Λέξεις: Πως τα Λόγια Αναδομούν τον Εγκέφαλο!)
Ο Ρώσος βιοφυσικός και μοριακός βιολόγος Pjotr Garjajev και οι συνεργάτες του, διερεύνησαν επίσης την δονητική συμπεριφορά του DNA. Το συμπέρασμα ήταν πως τα χρωμοσώματα λειτουργούν ακριβώς όπως ένας σολιτονικός / ολογραφικός υπολογιστής χρησιμοποιώντας ένα είδος ενδογενής ακτινοβολίας λέιζερ. Αυτό σημαίνει ότι κατάφεραν να μετατρέψουν ορισμένα μοτίβα συχνότητας (π.χ. ήχου) σε ακτίνες λέιζερ και με αυτές επηρέασαν την συχνότητα του DNA και κατ’ επέκταση τις ίδιες τις γενετικές πληροφορίες.
Όπως είδαμε πιο πριν, η δομή των αλκαλικών ζευγών του DNA και της γλώσσας είναι παρόμοιες, έτσι δεν απαιτείται αποκωδικοποίηση του DNA. Κάποιος μπορεί απλά να χρησιμοποιήσει λέξεις και φράσεις της γλώσσας για να το επηρεάσει! Αυτό, επίσης, είναι πειραματικά αποδεδειγμένο! Οι ζωντανοί ιστοί του DNA (όχι στο εργαστήριο) αντιδρούν πάντοτε σε ακτίνες λέιζερ διαμορφωμένες μέσω της ομιλίας και σε ραδιοκύματα, αν οι συχνότητες που χρησιμοποιούνται είναι κατάλληλες.
Αυτό εξηγεί και επιστημονικά, γιατί η αυτοεπιβεβαίωση, η αυτοεκπαίδευση, η ύπνωση και τα σχετικά μπορούν να επιδρούν ισχυρά στον άνθρωπο και στο σώμα. Είναι απολύτως φυσιολογικό και φυσικό το DNA να αντιδρά στις λέξεις που χρησιμοποιούμε. Ενώ οι δυτικοί ερευνητές μεταφέρουν γονίδια μέσω της γενετική μηχανικής τροποποιώντας τις έλικες του DNA, οι Ρώσοι εργάστηκαν στην κατασκευή συσκευών που μπορούν να επηρεάσουν τον κυτταρικό μεταβολισμό μέσω κατάλληλα διαμορφωμένων ραδιοσυχνοτήτων και συχνοτήτων φωτός για να επισκευάσουν γενετικές ανωμαλίες.
Η ερευνητική ομάδα του Garjajev απέδειξε ότι με τη μέθοδο αυτή χρωμοσώματα που καταστράφηκαν από ακτίνες Χ, για παράδειγμα, μπορούν να επισκευαστούν. Επίσης, εντόπισε πρότυπα πληροφοριών σε συγκεκριμένο τμήμα DNA και τα διαβίβασε σε άλλο, επαναπρογραμματίζοντας έτσι τα κύτταρα με ένα άλλο ξένο γονιδίωμα. Με αυτό τον τρόπο κατάφερε να μετατρέψει με επιτυχία, έμβρυα βατράχων σε έμβρυα σαλαμάνδρας μεταβιβάζοντας απλώς τα πρότυπα πληροφοριών του DNA! Μεταβιβάστηκε το σύνολο των πληροφοριών, χωρίς καμία από τις παρενέργειες ή δυσαρμονίες που προκύπτουν από τις τεχνικές της κλασικής γενετικής μηχανικής στο DNA.
Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε έναν παγκόσμιο ρεφορμισμό της κοινωνίας και της κουλτούρας! Όλα αυτά μπορούν να γίνουν με την απλή εφαρμογή δονήσεων και τη χρήση της γλώσσας. Τα παραπάνω πειράματα δείχνουν την τεράστια δύναμη της Κυματο-γενετικής, η οποία προφανώς έχει μεγαλύτερη επίδραση στη διαμόρφωση των οργανισμών από τις βιοχημικές διεργασίες των αλκαλικών αλληλουχιών στο DNA.
Για χρόνια, από την αρχαιότητα, οι πνευματικοί δάσκαλοι γνωρίζουν και διδάσκουν πως το σώμα μας προγραμματίζεται από τη γλώσσα, τις λέξεις και τη σκέψη. Αυτό έχει πλέον αποδειχθεί και εξηγηθεί επιστημονικά. Φυσικά η συχνότητα στην οποία εκτίθεται το σώμα πρέπει να είναι σωστή για να υπάρξει η προσδοκώμενη επιτυχία. Ο καθένας μεμονωμένα πρέπει να εξασκήσει με ωριμότητα τις εσωτερικές διαδικασίες ώστε να δημιουργηθεί μια συνειδητή επικοινωνία με το DNA. Οι Ρώσοι ερευνητές εργάζονται πάνω σε μια μέθοδο που δεν επηρεάζεται από αυτούς τους παράγοντες, αλλά θα λειτουργεί πάντα, εφόσον κάποιος χρησιμοποιεί τη σωστή συχνότητα.
Όσο υψηλότερη επίγνωση έχει ένα άτομο, τόσο μικρότερη είναι η ανάγκη για να χρησιμοποιήσει κάποια βοηθητική συσκευή. Κάποιος μπορεί να επιτύχει αυτά τα αποτελέσματα μόνος του, και η επιστήμη τελικά θα σταματήσει να ασκεί αρνητική κριτική σε τέτοιες ιδέες και θα επιβεβαιώσει τέτοια αποτελέσματα.
Οι Ρώσοι επιστήμονες επίσης, ανακάλυψαν ότι το DNA μπορεί να προκαλέσει παραμορφωτικές διατάξεις στο κενό, δημιουργώντας έτσι μαγνητισμένες σκουληκότρυπες! Αυτές οι κουληκότρυπες είναι τα ισοδύναμα σε μικρή κλίμακα των «Γεφύρων Einstein-Rosen«, που υπάρχουν στην περιοχή των μαύρων οπών (είναι ό,τι μένει μετά την κατάρρευση ενός άστρου). Αυτές οι σκουληκότρυπες είναι σήραγγες που συνδέουν διαφορετικές περιοχές του σύμπαντος, μέσω των οποίων μπορούν να σταλθούν και να μεταδοθούν πληροφορίες έξω από το χώρο και το χρόνο. Το DNA έλκει αυτά τα bits των πληροφοριών και τα διαβιβάζει στην συνείδησή μας. Αυτή η διαδικασία της υπερ-επικοινωνίας είναι πιο αποτελεσματική σε κατάσταση χαλάρωσης. Το άγχος, οι ανησυχίες, οι στενοχώριες και η υπερκινητική διάνοια αποτρέπουν την επιτυχή υπερ-επικοινωνία ή διαστρεβλώνουν και παραποιούν τις πληροφορίες που μεταβιβάζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: