Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Πρεμιέρα για τον Μικρό Πρίγκιπα και επίσημη ονοματοδοσία της Παιδικής Σκηνής του Θεάτρου Φόρμα σε Μιχάλης Δρίτσας την Κυριακή 15 Ιανουαρίου και ώρα 11.00 π.μ. στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.







 Pelopidas Mavropoulos 
Πρεμιέρα για τον Μικρό Πρίγκιπα και επίσημη ονοματοδοσία της Παιδικής Σκηνής του Θεάτρου Φόρμα σε Μιχάλης Δρίτσας την Κυριακή 15 Ιανουαρίου και ώρα 11.00 π.μ. στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.

Μια καινοτόμα προσπάθεια που ξεκίνησε επί θητείας του, κατάφερε να θεσμοθετηθεί και σήμερα επιστρέφει με το πρώτο της έργο, αυτό του Μικρού Πρίγκιπα.
Άοκνος συμπαραστάτης και ιδρυτής της ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Μιχάλης Δρίτσας (2007-2010), κάτι που μαρτυρά και το παρακάτω απόσπασμα από την εισήγηση του στο Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου το 2009: " Η εξαιρετική ανταπόκριση που γνώρισαν οι παραστάσεις της Παιδικής Σκηνής από κοινό και θεσμικούς φορείς και κυρίως το Υπουργείο Παιδείας, καθιστούν ακόμα εντονότερη τη βούλησή μας να στηρίξουμε με κάθε τρόπο τη διαρκώς ανοδική πορεία της. O κύκλος παραστάσεων της Επαγγελματικής Παιδικής Σκηνής πέτυχε και ξεπέρασε τον αρχικό στόχο. Από άποψη ποιότητας και οργάνωσης παράγει καλλιτεχνικό αποτέλεσμα υψηλής θεατρικής τέχνης. Ως θεσμός έχει καθιερωθεί στην εκπαιδευτική κοινότητα της Κορινθίας και των όμορων δήμων."
Να σημειώσουμε ότι περισσότεροι από 40.000 υπολογίζονται οι θεατές των παραστάσεων της.
Σήμερα δεν θα μπορούσε παρά να αισθάνεται υπερήφανος

Δεν υπάρχουν σχόλια: