Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων

Διανομή παιδικών παπουτσιών TOM'S από την Ένωση «Μαζί Για Το Παιδί» στις ωφελούμενες οικογένειες των Κοινωνικών Δόμων του Δήμου


Ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με την Ένωση Κοινωφελών Σωματείων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ''Μαζί για το Παιδί'', διοργανώνει δράση, δωρεά της εταιρείας παπουτσιών TOM'S με σκοπό να παρέχει ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια (εσπαντρίγιες) σε κάθε παιδί που το έχει ανάγκη....


Καλούνται οι δικαιούχοι του ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης) με παιδιά ηλικίας έως 18 ετών οι οποίοι επιθυμούν να λάβουν συμμετοχή στη δράση, να το δηλώσουν έως την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017 στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής (Δημαρχείο Λουτρακίου, υπόγειο - τηλέφωνο επικοινωνίας 27443 60151).

Οι δικαιούχοι που έχουν υποβάλλει αίτηση μόνοι τους θα πρέπει να προσκομίσουν την Αίτηση και το Αποδεικτικό Έγκρισης στο Πρόγραμμα ΚΕΑ και να δηλώσουν το νούμερο παπουτσιού των παιδιών τους καθώς επίσης, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Η διανομή των παπουτσιών θα γίνει σε προκαθορισμένη ημέρα και ώρα για την οποία θα ενημερωθούν οι δικαιούχοι της προσφοράς.

Η δράση αφορά δικαιούχους όλων των Κοινωνικών δομών του Δήμου (Κοινωνικό Παντοπωλείο, ΤΕΒΑ, Κοινωνικό Φροντιστήριο) τα στοιχεία των οποίων κατέχει η υπηρεσία και θα ενημερώσει σχετικά τους δικαιούχους για την εκδήλωση ενδιαφέροντος.
Σημείωση: Η συγκεκριμένη δράση δεν αποτελεί παροχή υπηρεσιών σε είδος του ΚΕΑ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: