Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Σιτές Φάνης.Στο πρόγραμμα μας που θα παρουσιαστεί σύντομα στο ποδοσφαιρικό κοινό της Κορινθίας θα αναφερθούμε αναλυτικά στις ενέργειες που θα κάνουμε ως συνδυασμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Σιτές Φάνης


Ως επικεφαλής του συνδυασμού Νέος Ορίζοντας για το Κορινθιακό Ποδόσφαιρο οφείλω να ενημερώσω την ποδοσφαιρική κοινότητα της Κορινθίας για τις αλλαγές που επέρχονται και να εστιάσω σε αυτές με σκοπό πάντα, το όφελος του κορινθιακού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. 

Σε συνέντευξη του υπουργού αθλητισμού κ.Βασιλειάδη για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό αναφέρεται ότι:
"Σε μια εποχή που το κράτος δεν μπορεί να βοηθήσει και δεν μπορούν να υπάρχουν επιχορηγήσεις που υπήρχαν. Οι ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρίες και οι ΚΑΕ δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν θα έχουν εμπορική δραστηριότητα. Με αυτό τον τρόπο ανοίγουμε κερκόπορτες και στη φοροδιαφυγή. Από εκεί και πέρα, στον ερασιτεχνικό αθλητισμό δεν μπορούμε να μην επιτρέψουμε μια περιορισμένης έκτασης και πολύ προσεχτική εμπορική δραστηριότητα, που θα μπορέσει να φέρει κάποια χρήματα στα σωματεία και στις ομοσπονδίες, οι οποίες πνίγονται λόγω της έλλειψης χρηματοδότησης. Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα, χωρίς να πάμε σε εμπορευματοποίηση, λαμβάνοντας υπόψη και τα νέα οικονομικά δεδομένα".

Στο πρόγραμμα μας που θα παρουσιαστεί σύντομα στο ποδοσφαιρικό κοινό της Κορινθίας θα αναφερθούμε αναλυτικά στις ενέργειες που θα κάνουμε ως συνδυασμός έτσι να εναρμονιστεί το πρόγραμμα μας με τον νέο αθλητικό νόμο και να δωθούν λύσεις στα αδιέξοδα που υπάρχουν σήμερα.

Σιτές Φάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: