Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Στο πλευρό της Ελλάδας η Αθηνά Ωνάση:Η απίστευτη κίνηση της χρυσής κληρονόμου...


Στο πλευρό της Ελλάδας η Αθηνά Ωνάση:Η απίστευτη κίνηση της χρυσής κληρονόμου...
 
 

Γνωστή είναι η αγάπη που τρέφει η Αθηνά Ωνάση για την...
ιππασία και τα άλογα. Η «χρυσή κληρονόμος» λοιπόν λίγο καιρό μετά το διαζύγιο της από τον Αλβάρο, ενδιαφέρεται να επενδύσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στην χώρα μας προκειμένου να φτιάξει το δικό της κέντρο ιππασίας.
Σύμφωνα με το «Secret», ο χώρος που θέλει να αξιοποιήσει η Αθηνά είναι το υπερσύγχρονο Ολυμπιακό Κέντρο που διαθέτει ο Δήμος Μαρκόπουλου.
«Θα μπορούσε μεταξύ άλλων κέντρων ιππασίας η Αθηνά να φτιάξει το δικό της προπονητικό κέντρο κοντά στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας, καθώς διαθέτει την οικονομική δυνατότητα να φτιάξει το δικό της χώρο, αλλά και να τον συντηρήσει» είπε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα ο δήμαρχος Μαρκόπουλου, Σωτήρης Μεθενίτης.
Μάλιστα σύμφωνα πάντα με τον ίδιο το κόστος μίας τέτοιας επένδυσης αγγίζει τα 10 εκατομμύρια ευρώ.
Όσον αφορά τώρα το χώρο, πρόκειται για το συγκρότημα «Απολλώνιο» στον Άγιο Σπυρίδωνα, στο οποίο υπάρχει διακριτικότητα και ασφάλεια και ζουν εκεί πολλές προσωπικότητες της χώρας.
Η Αθηνά Ωνάση δεν θα κάνει μόνο τις εμφανίσεις της στα ελληνικά χώματα αλλά θα είναι και μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας και ίσως αυτό αποτελεί το κίνητρό της να ενδυναμώσει την παρουσία της στην ομοσπονδία.
Να σας θυμίσουμε πως στο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα το 2006 η Αθηνά και ο τότε σύζυγός της Αλβάρο είχαν επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις στον Μαρκόπουλο και αμφότεροι είχαν δηλώσει ενθουσιασμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: