Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!''ΔΑΥΙΔ ΚΑΙ ΓΟΛΙΑΘ''!!!Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ!!!ΚΑΙ ΕΛΗΞΕ ΤΡΑΓΙΚΑ!!![ΒΙΝΤΕΟ]Χωρίς αμφιβολία, η Βραζιλιάνα πυγμάχος Γκάμπι Γκαρσία είναι ό,τι πιο… τρομακτικό εκεί έξω ως αντίπαλος στο ρινγκ. Με ύψος 1.88 και σχεδόν 100 κιλά βάρος, μπορεί να βγάλει νοκ-άουτ ακόμη και άνδρες πυγμάχους, πόσο μάλλον τις γυναίκες αθλήτριες.(Στο έλεος των διοργανωτών)
 


Για μια αθλήτρια τέτοιου μεγέθους είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί ιδανικός αντίπαλος, επομένως αντιμετωπίζει ό,τι υπάρχει. Για κακή της τύχη, η μικροσκοπική Μεγκούμι Γιαμπουσίτα από την Ιαπωνία, κλήθηκε να μπει στο ρινγκ απέναντί της και το πλήρωσε ακριβά.

Η Γιαπωνέζα με ύψος 1.57 (!) και βάρος κάτι παραπάνω από 55 κιλά μπήκε στο ρινκ και το ματς έμοιαζε σαν τη γάτα με το ποντίκι, καθώς το μόνο που έκανε η Γιαμπουσίτα ήταν να τρέχει πάνω κάτω, αποφεύγοντας τη θηριώδη Γκαρσία. Όταν την έπιασε όμως η Βραζιλιάνα την… έλιωσε. Μάλιστα, της έριξε μια δυνατή, ποδοσφαιρική κλωτσιά στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να ακυρωθεί το παιχνίδι. Βίαιο…

Δεν υπάρχουν σχόλια: