Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

ΛΟΥΤΡΑΚΙ:Ο ΤΟΥΤΣΗΣ ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ



Μετά την ΑΕΚ ο Κώστας Τούτσης θα συνεχίσει την καριέρα του στο Λουτράκι αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία του Ποσειδώνα στην επιστροφή του στις εθνικές κατηγορίες...

Ο πρώην προπονητής του «Δικεφάλου» μετά από τα πολύ καλά δείγματα γραφής που άφησε στην ΑΕΚ θα επιδιώξει να βοηθήσει στους στόχους του και την ομάδα του Ποσειδώνα. Να θυμίσουμε πως στην τελευταία του χρονιά στην Α1 ο Ποσειδώνας είχε στον πάγκο τον νυν προπονητή της ΑΕΚ, Νίκο Γραμματικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του  ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
 «Το τμήμα HANDBALL του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή, ΚΩΝ/ΝΟ ΤΟΥΤΣΗ. 
Ο πολύπειρος τεχνικός έχοντας δείξει τα πολύ καλά δείγματα της δουλειάς του, τόσο στον ΦΙΛΙΠΠΟ ΒΕΡΟΙΑΣ όσο και στην ΑΕΚ καταλαμβάνοντας την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Ηandball Ρremier 2016-2017, αποτελεί για εμάς ευτυχή συγκυρία που θα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας μας. 
Το πάθος του για δουλειά και διάκριση, καθώς και η πίστη του στις δυνατότητες του συλλόγου μας αποτελούν εχέγγυο για μία πετυχημένη πορεία. 
Η διοίκηση και ο κόσμος του ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ θα σταθούν δίπλα στο νέο προπονητή ώστε να επιτευχθούν οι προσδοκίες μας και να υλοποιήσουμε το όραμά μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: