Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Νοσοκομείο Κορινθου :Δείτε τους νέους κανονισμούς εισόδου ....

 
Το Νοσοκομείο Κορίνθου στην προσπάθεια παροχής υπηρεσιών ποιοτικού
επιπέδου, θέτει σε εφαρμογή διαδικασία ο έλεγχος εισόδου και παραμονής συνοδών/επισκεπτών στο Γ.Ν.Κορίνθου ως ακολούθως:
  1. Σε κάθε εισαγωγή ασθενή σε κλινική του νοσοκομείου θα ενημερώνεται το οικείο περιβάλλον και θα του δίδεται η καρτέλα συνοδού, με το όνομα του ασθενή, από τον προϊστάμενο ή τον υπεύθυνο νοσηλευτή βάρδιας της εκάστοτε κλινικής.
  2.  Σε κάθε ασθενή, θα μπορεί να παραμένει ένας συνοδός εκτός εξαιρέσεων, στις οποίες ο ιατρός ή ο υπεύθυνος νοσηλευτής θα σημειώνει τον απαιτούμενο αριθμό παραμονής συνοδών με υπογραφή, στο πίσω μέρος της καρτέλας του.
  3. Σε περίπτωση που χρειάζεται κάποιος συνοδός να δώσει τη θέση του σε άλλον, θα κατεβαίνει στο ισόγειο, και θα δίνει παρουσία του φύλακα ασφαλείας το ειδικό καρτελάκι στον επόμενο συνοδό που θα παραμείνει στον ασθενή.
  4. Επισημαίνεται ότι μετά τις 11.00 το βράδυ η είσοδος των επισκεπτών απαγορεύεται  αυστηρά, εκτός των περιπτώσεων νέων εισαγωγών στις οποίες θα ακολουθείται η παραπάνω διαδικασία.
Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πλέον οι ώρες επισκεπτηρίου θα είναι 16:00 μ.μ. – 19:00 μ.μ. το δε επισκεπτήριο θα τηρείτε αυστηρά.
                                                             Η Διοικήτριατου Νοσοκομείου

  Δ. Καλομοίρη

Δεν υπάρχουν σχόλια: