Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ τμήμα HANDBALL

Ο ΤΟΥΤΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

To τμήμα HANDBALL του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ  είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει  την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή, ΚΩΝ/ΝΟ ΤΟΥΤΣΗ

Ο πολύπειρος τεχνικός  έχοντας δείξει τα πολύ καλά δείγματα της δουλειάς του, τόσο στον Φίλιππο  Βέροιας  όσο και στην ΑΕΚ καταλαμβάνοντας την 3η θέση στο πρωτάθλημα της  Α1 Handball Premier 2016-2017, αποτελεί για εμάς ευτυχή συγκυρία που θα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας μας. Το πάθος του για δουλειά και διάκριση, καθώς και η πίστη του στις δυνατότητες του συλλόγου μας αποτελούν εχέγγυο για μία πετυχημένη πορεία. 

Η διοίκηση και ο κόσμος του ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ θα σταθούν δίπλα στο νέο προπονητή ώστε να επιτευχθούν οι προσδοκίες μας και να υλοποιήσουμε το όραμά μας.

Σύντονο βιογραφικό 


Ως παίκτης του ΦΙΛΙΠΠΟ ΒΕΡΟΙΑΣ  έχει κατάκτηση  3 πρωτάθλημα  και 2 κύπελλα Ελλάδος.
Η προπονητική του καριέρα ξεκίνα το  από το 1991 στα τμήματα υποδομών του Φιλίππου Βέροιας και Ποσειδώνα Βέροιας, με αρκετές επιτυχίες .
Από το 2000 έως 2014 απασχοληθείτε σε αντρικές ομάδες  όπως  την ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΦΙΛΙΠΠΟ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΔΡΑΜΑ, ΚΙΚΛΙΣ,… με αρκετές επιτυχίες, με αποκορύφωνα  την ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ 16 ΤΣΑΛΕΝΤΖ ΚΑΠ την περίοδο 2015-2016 με τον ΦΙΛΙΠΠΟ ΒΕΡΟΙΑΣ.
Την Περίοδο 2016-2017 ανέλαβε την ΑΕΚ όπου τερμάτισε στην 3η θέση.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: