Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Λουτράκι: Τριήμερο Σεμινάριο Κομμωτικής από την Paul Μitchell (video)


Τριήμερο Σεμινάριο Κομμωτικής στο Λουτράκι από την Paul Μitchell (video)
Decrease Font SizeIncrease Font Size
Συμμετείχε και ο Λουτρακιώτης διεθνής εκπαιδευτής της εταιρείας Νεκτάριος Καλλιάρας

Μία από τις διεθνώς επιτυχημένες επαγγελματικές εκθέσεις αποκλειστικά για τους επαγγελματίες, σπουδαστές και εμπορικούς αντιπροσώπους του κλάδου ομορφιάς, το εκπαιδευτικό σεμινάριο κομμωτικής από την Paul Mitchell πραγματοποιείται στο Καζίνο Λουτρακίου με απόλυτη επιτυχία και θα συνεχιστεί μέχρι τις 24 Οκτωβρίου.  Στο σεμινάριο αυτό οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις σύγχρονες εξελίξεις, να παρακολουθήσουν ζωντανά τεχνικές, τελευταίων τάσεων, αλλά και να θαυμάσουν shows & happenings, που όπως πάντα πλαισιώνουν το πρόγραμμα.
Με  ξεχωριστές και πρωτοποριακές επιδείξεις, που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά σε ευρύ κοινό, συμμετείχε και ο κομμωτής Νεκτάριος Καλλιάρας ο οποίος δίνει τις δικές του συμβουλές και προτάσεις για όμορφα μαλλιά   και πρόσθεσε πως επιτυχία που δεν μοιράζεται είναι αποτυχία… Αυτό με μια λέξη λέγεται εκπαίδευση!!
Την πρώτη ημέρα του σεμιναρίου, γνωστοί κομμωτές κατέπληξαν με την δεξιοτεχνία τους  και έδωσαν την δυνατότητα σε κάθε hair stylist να αναδείξει την έμπνευση, τη δημιουργικότητα και το ταλέντο του!
Στη συνέχεια, ο ιδιοκτήτης Paul Mitchell στην Ελλάδα Γιώργος Καλλιανιώτης παρουσίασε βήμα προς βήμα ένα από τα πιο εμπορικά κουρέματα της εποχής, ενώ το λουκ ολοκλήρωσαν  κομμωτές που αποτελούν μέρος του πρωτοποριακού σεμιναρίου με τις σύγχρονες τάσεις  που καλύπτουν κάθε ανάγκη ενημέρωσης, ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς πελάτες!
Να σημειώσουμε ότι είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται εκπαιδευτικό σεμινάριο κομμωτικής  όπου οι 150 κομμωτές από όλη την Ελλάδα δεν θα παρακολουθούν απλά, αλλά θα συμμετέχουν ενεργά δημιουργώντας. Οι συμβουλές επίσης της εταιρείας σε ότι αφορά την επιχειρηματικότητα δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να μάθουν πως να επεκτείνουν την επιχείρησή τους με νέα εργαλεία και όχι μόνο !
Γ.Μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: