Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ !!! (ΒΙΝΤΕΟ)




Τα Χριστούγεννα κρύβουν μία απαράμιλλη μαγεία που δεν συναγωνίζεται με καμία άλλη ελληνική γιορτή.
Τα φώτα, οι μυρωδιές και τα χαμόγελα που χαρίζει ο Άγιος Βασίλης είναι αρκετά να λιώσουν την πιο σκληρή καρδιά.

Η αγκαλιά ενός ολόκληρου χωριού ανοίγει για να ζεστάνει ντόπιους και μη με το γλυκό έδεσμα της παραδοσιακής ντρέντουρας.
Μα τα συστατικά για τη μαγεία ξεπερνούν τις σταφίδες και το αλεύρι. Είναι η αγάπη των κατοίκων για την παράδοση και τα χαμόγελα στο πρόσωπο των παιδιών.
Ο Ορέστης και ο Ορφέας Δούρβας είναι απόφοιτοι σχολής σκηνοθεσίας και παραγωγής. Με σπουδές στην Υποκριτική, εργασία σε δύο τηλεοπτικά σήριαλ και σπουδές Δημοσιογραφίας και Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης στο Πάντειο πανεπιστήμιο, αντίστοιχα, τα δύο αδέλφια ασχολούνται με τά κινηματογραφικά και τηλεοπτικά μέσα εδώ και πολλά χρόνια. Η έμφυτη αγάπη τους για το χωριό της Περαχώρας είναι ριζωμένη βαθιά μέσα στο χρόνο καθώς αρκετές γενιές προγόνων τους κατάγονται απο το δήμο. Επισκέπτονται σε εβδομαδιαία βάση την Περαχώρα ως ημιμόνιμοι κάτοικοι στο εξωχικό τους, στο κέντρο του χωριού. Στην Αθήνα διοικούν τη διαφημιστική τους εταιρεία, με αρκετές τηλεοπτικές διαφημίσεις και αυτή τη στιγμή ετοιμάζουν τη δεύτερη κινηματογραφική τους παραγωγή, σε μεγάλο μήκος, με τη φιλική συμμετοχή ενός πολύ καλού φίλου από την Περαχώρα.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΟΡΕΣΤΗ ΚΑΙ ΟΡΦΕΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ !!!




Δεν υπάρχουν σχόλια: