Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Ο 1ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ''LOUTRAKI CHALLENGE'' ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ!


Ο Αντιδήμαρχος κ. Τάσος Σακελλαρίου
Συνάντηση του Αντιδημάρχου κ. Τάσου Σακελλαρίου, του Δημοτικού Συμβούλου κ. Στάθη Συλαϊδή και Εκπροσώπων της Οργανωτικής Επιτροπής του 1ου Ποδηλατικού Αγώνα ''LOUTRAKI CHALLENGE'', με Εκπροσώπους των Συλλόγων της Περαχώρας-Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Περαχώρας, Πολιτιστικός Σύλλογος Περαχώρας, Ένωση Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Περαχώρας, Αθλητικός Όμιλος Περαχώρας, ''ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ''- και του Ορειβατικού Συλλόγου Λουτρακίου, πραγματοποιήθηκε στο Νέο Πνευματικό Κέντρο, χθες, 20 Φεβρουαρίου 2018. 
Σκοπός της συνάντησης η ενημέρωση των εκπροσώπων των Συλλόγων για τη διεξαγωγή του παραπάνω αγώνα την Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018, στην περιοχή της Περαχώρας και για το πλαίσιο της εθελοντικής συμμετοχής και συνδρομής τους, τόσο στην ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων όσο και στην τελετή λήξης, προσφέροντας τοπικά παραδοσιακά εδέσματα.
Οι εκπρόσωποι των Συλλόγων ανταποκρίθηκαν άμεσα, διαβεβαιώνοντας τους διοργανωτές ότι, αν και απομένει μικρό χρονικό διάστημα μέχρι τη διεξαγωγή του αγώνα, θα πράξουν το καλύτερο δυνατό για την επιτυχία της αθλητικής αυτής εκδήλωσης. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας αυτός προστίθεται σε δύο μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Οκτώβριο, με επίκεντρο το χωριό μας: Στον Ημιμαραθώνιο Σύζευξης Αρχαιολογικών Χώρων και στους Αγώνες Μηχανών Enduro.
 Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος

Δεν υπάρχουν σχόλια: