Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Η ΑΠΑΤΗΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ!


Image result for Ο Μίκης Θεοδωράκης, κεντρικός ομιλητής,
Άρθρο του Γιάννη Β. Καραπανάγου

Η Ελλάδα μίλησε για δεύτερη φορά μέσα σε χρονικό διάστημα δεκαπέντε ημερών και βροντοφώναξε ότι η Μακεδονία είναι και θα είναι ελληνική! 
Η συγκέντρωση των Αθηνών, για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, έστειλε το δικό της ηχηρό μήνυμα, για να ενωθεί με αυτό της Θεσσαλονίκης, με αποδέκτες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. 
Ο Μίκης Θεοδωράκης, ως κεντρικός ομιλητής, ήταν εκπληκτικός και συγκλονιστικός. Τα είπε όλα στην παρακάτω φράση του, καταδικάζοντας τα πιόνια της παγκόσμιας διακυβέρνησης: ''Περιφρονώ και μάχομαι τον φασισμό κι όλες του τις μορφές. Και προ παντός την πιο απατηλή και επικίνδυνη μορφή, την αριστερόστροφη''!!! 
Μέσα σε λίγες γραμμές, προσδιόρισε το έλλειμμα πραγματικής Δημοκρατίας στη Χώρα μας. Όποιος δεν συμφωνεί με τους χειρισμούς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και συμμετέχει σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι εχθρός του λαού, μάντης κακών και γίνεται επικίνδυνος για την κρατική εξουσία της αυθεντίας.  
Δυστυχώς οι κυβερνώντες, εκπρόσωποι του εθνομηδενισμού και της νέας τάξης πραγμάτων, υποτακτικοί των αφεντικών τους, με αντάλλαγμα την καρέκλα της εξουσίας, περιφρονούν τον κυρίαρχο λαό και τη βούλησή του, επικολλώντας στους Έλληνες, που αγαπούν την πατρίδα τους και τόλμησαν να ορθώσουν το ανάστημά τους, ετικέτες, όπως τραμπούκοι, ακροδεξιοί, χρυσαυγίτες κ.λ.π., ενώ χαϊδεύουν τις δράσεις του κάθε ΄΄Ρουβίκωνα΄΄, ανέχονται τους αντεξουσιαστές και χρησιμοποιούν ασύστολα την προπαγάνδα. 
Image result for Ο Μίκης Θεοδωράκης, κεντρικός ομιλητής,

Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες ενωμένοι, με εθνική συνείδηση, απαξιώθηκαν, επιδεικτικά, από την κυβέρνηση, τον κομματικό μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ και τους δορυφόρους τους, γιατί η οργισμένη φωνή της κοινωνίας των πολιτών έρχεται σε αντίθεση με τη δική τους νοοτροπία και συλλογιστική.  

Απόδειξη, οι ανακοινώσεις τους και οι δηλώσεις τους, μετά το συλλαλητήριο, με τις οποίες επιχειρούν να διχάσουν τον ελληνικό λαό για να τον χειραγωγήσουν, να κάμψουν το φρόνημά του, να μειώσουν το μέγεθος και τη σημασία του συλλαλητηρίου, δίνοντας τη δική τους ερμηνεία στα γεγονότα, με γνώμονα τη γνωστή τακτική του αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, με την μετατόπιση του κέντρου βάρους σε πρόσωπα και αντιπολιτευτικά κόμματα, λησμονώντας τους ηρωικούς αγώνες των προγόνων μας, υποβαθμίζοντας ταυτόχρονα τον ανθρώπινο παράγοντα και τη γνήσια ελληνική ψυχή, με τις όποιες εκφάνσεις της, γιατί τόλμησαν οι ραγιάδες να σηκώσουν κεφάλι. 
Αξίζει, κάποιες απ΄αυτές, να τις διαβάσουμε προσεχτικά. 

  • Δήλωση του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κοτζιά: «Σήμερα διαψεύστηκαν οι δημοσκοπήσεις της διαπλοκής. Φάνηκε η γύμνια της ΝΔ, αλλά και όσων δεν άκουσαν τον λόγο  του Οικουμενικού Πατριάρχη. Εκατομμύρια Ελλήνων πατριωτών έκαναν την επιλογή τους. Συνεχίζω, λοιπόν, με ήσυχη συνείδηση και ευθύνη να διαπραγματεύομαι για το καλό της πατρίδας». 
  • Το σχόλιο του Μαξίμου: «Το συλλαλητήριο για το ονοματολογικό συγκέντρωσε, όπως αναμενόταν, αρκετές χιλιάδες πολιτών στο Σύνταγμα» σχολιάζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού και προσθέτει: «Ο «σεισμός» και τα εκατομμύρια διαδηλωτών που φαντάστηκαν οι διοργανωτές και ο κ. Σαμαράς με τον κ. Μητσοτάκη, που ήθελαν να καπηλευθούν το συλλαλητήριο, παρέμειναν ευσεβείς πόθοι. Ας λύσουν μεταξύ τους τα εσωκομματικά τους. Η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, που το παρακολούθησε από τους τηλεοπτικούς του δέκτες, ανεξαρτήτως απόψεων συγκλίνει στην εκτίμηση ότι τα μείζονα θέματα της εξωτερικής πολιτικής δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με οδηγό το φανατισμό και τη μισαλλοδοξία». 

Αποκορύφωμα, η σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά του Μίκη Θεοδωράκη, μιας προσωπικότητας, παγκοσμίου φήμης και αναγνώρισης, για την ομιλία του στο συλλαλητήριο, σημειώνοντας ότι η μετατόπιση σε «θέσεις μισαλλόδοξες και πολιτικά ακραίες, είναι μια θλιβερή εξέλιξη». «Δεν θεωρώ ότι ήταν μια ορθή επιλογή να εμφανιστεί και να μιλήσει με τον τρόπο που μίλησε στο συλλαλητήριο», σημείωσε και πρόσθεσε ότι ο καθένας κρίνεται για τις πολιτικές του απόψεις και την πολιτική του στάση.

Ενοχλήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος από τη μεγάλη αλήθεια που ειπώθηκε από τον Μίκη Θεοδωράκη για την απατηλή και επικίνδυνη αριστερόστροφη μορφή του φασισμού, ενώ δεν ενοχλείται από την ίδια την εξέλιξη του κόμματός του, που έχει μετατραπεί σε μαριονέτα των διεθνών κέντρων αποφάσεων.
Image result for πολιτική νομενκλατούρα

Δεν ενοχλείται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος από τη σύγχρονη πολιτική νομενκλατούρα που κατέλαβε την εξουσία, με ψεύτικες υποσχέσεις και μας κυβερνά σήμερα, ζώντας σε μια άλλη χωροχρονοδιάσταση, εγκλωβισμένη στα πολυτελή ανάκτορά της και στους λαβύρινθους της θολωμένης σκέψης της, που καθοδηγείται από τις σκιές του λυχναριού των ισχυρών της γης, αγνοώντας επιδεικτικά το λαϊκό αίσθημα. 
Δεν ενοχλείται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος που το ''ΟΧΙ'' ενός δημοψηφίσματος μετατράπηκε σε ''ΝΑΙ" και ένας ολόκληρος λαός, οδηγείται στη διάλυση του κοινωνικού ιστού, υπό το βάρος των μνημονίων και των δυσβάστακτων μέτρων, στην φτώχεια, στην περιθωριοποίηση,  στην ανεργία,  στη μετανάστευση, στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας  του κ.λ.π. 
Δεν ενοχλείται και δεν προβληματίζεται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος που οι περισσότεροι πολιτικοί αρχηγοί απουσίαζαν από τα συλλαλητήρια, αναδεικνύοντας την ξεκάθαρη αναντιστοιχία βούλησης μεταξύ λαού και πολιτικών ηγετών, στο χειρισμό ενός μείζονος σημασίας εθνικού θέματος, καθώς και την μη συμμόρφωση των πολιτών στα κομματικά κελεύσματα, απαξιώνοντας το πολιτικό κατεστημένο. Γεγονός που τρομάζει τα κόμματα γιατί δεν μπορούν να ελέγξουν το εκλογικό σώμα, σύμφωνα με το δικό τους σκεπτικό και μέσω των μηχανισμών τους. 

Περί άλλων τυρβάζουν οι κυβερνώντες, που δεν περίμεναν την αυθόρμητη, με πάθος και παλμό, προσέλευση των Ελλήνων, όλων των ηλικιακών κατηγοριών,  στα δύο συλλαλητήρια και περιήλθαν σε αμηχανία. 
Καμία τοποθέτηση επί της ουσίας. Καμία τοποθέτηση για τα μηνύματα, ποικίλου περιεχομένου, που έστειλαν οι μεγαλειώδεις αυτές συγκεντρώσεις, χωρίς κομματική καθοδήγηση, προς κάθε κατεύθυνση. 
Όμως εξακολουθούν, με τις δηλώσεις ή ανακοινώσεις τους, να εξαπατούν και να παραπλανούν τους Έλληνες, αδιαφορώντας για τη γνώμη τους και προσπαθώντας να τους πείσουν ότι αυτοί κατέχουν το αλάθητο του Πάπα, στρέφοντας μάλιστα και την κοινή γνώμη, ως αντιπερισπασμό, στο σκάνδαλο ''Novartis'', για να αποσπάσουν την προσοχή της.

Επιμένουν να χρησιμοποιούν την κατάλληλη αλλά πεπερασμένη φρασεολογία τους και όλα τα μέσα που διαθέτουν, μεταξύ των οποίων, δυστυχώς και την Ελληνική Αστυνομία για τον αριθμό των συγκεντρωθέντων, για να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα, υποτιμώντας τη νοημοσύνη μας και να μετατρέψουν, με πείσμα, το άσπρο σε μαύρο. 

Σε πλήρη εξέλιξη λοιπόν η απατηλή και επικίνδυνη αριστερόστροφη φασιστική νοοτροπία. Ώρα να την περιφρονήσουμε, να την απαξιώσουμε και όταν έλθει η στιγμή να την καταδικάσουμε με τη ψήφο μας και να την στείλουμε ανεπιστρεπτί στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: