Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΖΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ "ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ", ΕΤΟΥΣ 2018!





Το Σωματείο Λόγου και Τέχνης “ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ”, που εδρεύει στην Κόρινθο, προκηρύσσει Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Πεζού και Παραμυθιού, ενηλίκων άνω των 18 ετών, για το έτος 2018.

Τα έργα θα ταχυδρομηθούν το αργότερο έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2018(30/09/2018) (θα ληφθεί υπ’ όψη η σφραγίδα των ΕΛΤΑ), με απλή επιστολή και όχι συστημένη, στην Ταχυδρομική Δ/νση:
Σωματείο Λόγου και Τέχνης “ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ”
Ζευγολατιό Κορινθιας- 20 001 ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ
Υπ' όψη: κας Δήμητρας Τσεπεντζή

Στοιχεία διαγωνισμού:
Για το Πεζό και το Παραμύθι τα έργα θα είναι ως είκοσι(20)δακτυλογραφημένες σελίδες.
Οι υποψήφιοι θα αποστείλουν τα έργα τουςδακτυλογραφημένα, με γραμματοσειρά Times New Romanκαι μέγεθος 12, σε τέσσερα (4) αντίγραφα. Στα τέσσερα αντίγραφα θα χρησιμοποιήσουν ψευδώνυμο.
Οι συμμετέχοντες θα αποστείλουν τα έργα τους σε δύο (2) φακέλους, ως εξής:
α) Στον έναν φάκελο, μεγέθους Α4, θα εσωκλείσουν τα τέσσερα (4) αντίγραφα του έργου τους (με το ψευδώνυμο) και εξωτερικά του φακέλου θα αναγράψουν μόνο το ψευδώνυμο και τη διεύθυνση του παραλήπτη.
β) Ο δεύτερος και μικρότερος φάκελος, εξωτερικά θα φέρει το ψευδώνυμο του συμμετέχοντος και εσωτερικά θα περιλαμβάνει σημείωμα με πλήρη στοιχεία του διαγωνιζόμενου: ονοματεπώνυμο, τίτλος έργου, ταχυδρομική διεύθυνση και ηλεκτρονική διεύθυνση(υποχρεωτική), τηλέφωνο επικοινωνίας(σταθερό ή κινητό). Ο δεύτερος φάκελος θα είναι κλεισμένος και θα τοποθετηθεί εντός του φακέλου Α4.
Για τυχόν περισσότερες πληροφορίες, κάθε Πέμπτη και ώρες15:00 έως 16:00 στο τηλέφωνο: 6973939092
Σημείωση:
α) Θα ακυρωθούν όσες συμμετοχές δεν εκπληρώνουν έστω και έναν από τους όρους του διαγωνισμού.
β) Τα έργα θα κριθούν από Επιτροπή καταξιωμένων και επωνύμων λογοτεχνών.
γ) Τα Βραβεία θα απονεμηθούν στο πλαίσιο ειδικής τελετής βράβευσης, που θα πραγματοποιηθεί σε χώρο που θα επιλεγεί, για το σκοπό αυτό, στην Κόρινθο, τον μήνα Δεκέμβριο. Οι διακριθέντες θα ειδοποιηθούν έγκαιρα για την τελετή βράβευσης.
δ) Πληροφορίες για την πορεία του διαγωνισμού μπορείτε να βλέπετε στις διευθύνσεις:
http://alkionideskor.blogspot.com
https://www.facebook.com/alkionides.kor

Δεν υπάρχουν σχόλια: