Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018

Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων
Σε εκδήλωση αλληλεγγύης και έμπρακτης συμπαράστασης προς τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές, ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με το Oloi Mazi Boroume ενημερώνει τους δημότες που επιθυμούν να προσφέρουν βοήθεια στους πυρόπληκτους ότι από την Τετάρτη 25 Ιουλίου ξεκινάει η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και φαρμάκων.


Οι πολίτες θα μπορούν να προσφέρουν φάρμακα όπως, Fucidine, Betadine, παυσίπονα, γάζες, μάσκες μιας χρήσης, τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως, φρυγανιές, παξιμάδια και μπισκότα, εμφιαλωμένα νερά, μπαταρίες ΑΑΑ για φακό, καθώς επίσης, μωρομάντηλα και πάνες για να βοηθηθούν οι συμπολίτες μας που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές.

Τα σημεία συγκέντρωσης των προσφορών είναι:
Λουτράκι Ι Δημαρχείο Λουτρακίου Ι ώρες 08.00 - 14.00
Λουτράκι Ι Πνευματικό Κέντρο Ι ώρες 18.00 - 21.00
Περαχώρα Ι Πνευματικό Κέντρο Ι ώρες 18.00 - 21.00
Άγιοι Θεόδωροι Ι Δημοτικό κατάστημα Ι ώρες 08.00 - 14.00
Ίσθμια Ι Κοινοτικό κατάστημα Ι ώρες 10.00 - 12.00 & 17.00 - 21.00

Επίσης, οι πολίτες μπορούν να προσφέρουν ηλεκτρονικά τη βοήθειά τους στους πυρόπληκτους πιο άμεσα και πιο εύκολα διαμέσω της εφαρμογής "Με ένα CL1CK μπορείς" του προγράμματος Oloi Mazi Boroume συμπληρώνοντας στο ειδικό πεδίο την ένδειξη "για τη δράση του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων για τους πυρόπληκτους" ώστε να δώσει τη χρηματική προσφορά του. Τα χρήματα θα μετατραπούν αυτομάτως σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

http://donate.oloimaziboroume.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: