Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Περιγραφή: LTO_ntina


ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΜΕΔΟΥΣΩΝ


Ιδιαίτερα δυναμικά  μπήκε  ο Ιούλιος για τον Τουρισμό στο Λουτράκι  αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου,  καθώς το φαινόμενο της εμφάνισης μεδουσών που έπληξε  το 2017 τις τοπικές τουριστικές επιχειρήσεις, έχει παντελώς εξαλειφθεί και αποτελεί πλέον παρελθόν.
Η  κίνηση αναμένεται ιδιαίτερα αυξημένη για το επόμενο δίμηνο καθώς οι δημότες αλλά και οι χιλιάδες των Ελλήνων και αλλοδαπών επισκεπτών της περιοχής μας έχουν την δυνατότητα, αμέριμνα να απολαύσουν τις πολλές και πεντακάθαρες θάλασσες του Δήμου μας και να κολυμπήσουν άφοβα στα εξαιρετικής ποιότητας νερά στις βραβευμένες με γαλάζιες σημαίες παραλίες της περιοχής.
 Το Λουτράκι αποτελώντας παραδοσιακά  έναν από τους πιο δημοφιλείς  κοντινούς προορισμούς της πρωτεύουσας, κερδίζει το στοίχημα του φετινού καλοκαιριού και επανέρχεται στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των Αθηναίων επισκεπτών. Ακόμη, μεγάλος αριθμός τουριστών από νέες για την περιοχή αγορές όπως της Σκανδιναβίας, της κεντρικής Ευρώπης και των ΗΠΑ έχει επιλέξει το Λουτράκι για τις διακοπές του απολαμβάνοντας τις πολλαπλές θεματικές μορφές τουρισμού που προσφέρει η περιοχή, όπως ο Θερμαλισμός, ο αθλητικός τουρισμός, ο τουρισμός υγείας, ο τουρισμός πολυτελείας, κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: