Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

POSEIDON HANDBALL LOUTRAKI ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΛΟΥΤΡΑΚΙ] ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ... ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ



Το τμήμα Ηandball του Ποσειδώνα Λουτρακίου, βασιζόμενη στην πετυχημένη περσινή χρόνια, πους της απέδωσε την συμμέτοχη της στους τελικούς των play offs της Α2, διατήρησε
στο δυναμικό του τον Γιάννη Δημητρόπουλο και Νικό Χαντζηκωνσταντίνου όπου σε συνάρτηση με την προσθήκη του Βαγγέλη Γραμματικόπουλο από τον Άρη Νίκαιας και της ανανέωσης του βασικού κορμού της, με τους, Κων. Βλαχογεώργιο, Κων. Βασιλειάδη, Μ. Γκίκα, Γρ. Αικατερίνη και Αλ. Ρουμελιώτη, επιδιώκει να πρωταγωνιστεί στο δύσκολο όπως φαίνεται Νότιο όμιλο της Α2 Εθνικής κατηγορίας.
Σε Δηλώσεις του, ο προπονητής του Ποσειδώνα Λουτρακίου Κώστας Χαντζηκωνσταντίνου, ανέφερε: "είμαι ικανοποιημένος για την διατήρηση του εμψύχου δυναμικού της ομάδας καθώς και με την προσθήκη της εμπειρίας και της δύναμης του Βαγγέλη Γραμματικόπουλο, πιστεύω να έχουμε μια καλή πορεία στο είδη δύσκολο όμιλο της Α2.Η συνεχεία μας και η σταθερότητα στο πρωτάθλημα θα δείξει αν μπορούμε για κάτι καλύτερο. Το πρωτάθλημα της Α2 αναμένεται εξαιρετικό δύσκολο με αρκετές ομάδες να έχουν ενισχυθεί σημαντικά με παίκτες από την Α1. Σε επαφή με την Διοίκηση εξετάζουμε ακόμα την περίπτωση μιας ουσιαστικής προσθήκης όπου θα μας βοηθήσει για την επίτευξη των στόχων μας. Τέλος να αναφερθώ και στην προσθήκη πέντε εφήβων στην αντρική ομάδα, που προέρχονται από τα τμήμα υποδομής για την απόκτηση εμπειριών και ουσιαστικά είναι η καλύτερη μεταγραφή της σεζόν. Εύχομαι σε όλους καλή αγωνιστική χρόνια, υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: