Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

16χρονο κορίτσι τραγουδά στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και ξεσηκώνει θύελλα κατά πολιτικών και Μνημονίων! (BINTEO)

talento


Ένα δικό της τραγούδι παρουσίασε η 16χρονη Ράνια Λίβα από τον Πειραιά εμπνευσμένη από την ελλάδα της οικονομικής και κοινωνικής καταστροφής των Μνημονίων με αποτέλεσμα να… αποθεωθεί από την κριτική επιτροπή και ειδικά από τους Μ.Μπακογιάννη και Σ.Τανιμανίδη.
Χαρακτηριστικό το ρεφρέν του τραγουδιού:
«Φτώχεια και πείνα επικρατεί
στα πεζοδρόμια, στα παγκάκια, στους σταθμούς,
άνθρωποι γύρω πεθαίνουν μοναχοί
αχ Ελλάδα μου φωνάζω δεν με ακούς».
Η Μαρία Μπακοδήμου εξέφρασε τη συγκίνησή της «που η γενιά η δικιά σας έχει μεγαλώσει στη χώρα που περνάει μια κρίση όχι μόνο οικονομική», με τον Σάκη Τανιμανίδη να παίρνει το λόγο και να δηλώνει «εκνευρισμένος και στεναχωρημένος από την αλήθεια των στίχων του τραγουδιού».
«Είναι τόσο στενάχωρο, αν συνειδητοποιήσουμε ότι ένα 16χρονο κορίτσι εμπνέεται από την κατάντια της χώρας μας για να γράψει αυτό το καταπληκτικό τραγούδι. Είναι πραγματικά κρίμα και εκνευρίζομαι και θυμώνω και στεναχωριέμαι που οι μεγαλύτεροι και οι παλαιότερες γενιές φρόντισαν ώστε εσύ Ράνια μου να εμπνευστείς ένα τραγούδι με στίχους που μιλάνε γι’ αυτή την κατάντια της σημερινής Ελλάδας και που δεν σας δίνουν τη δυνατότητα να ονειρευτείτε όπως θα έπρεπε να ονειρευτείτε. Είμαι πολύ εκνευρισμένος» ήταν τα λόγια του παρουσιαστή.
Όπως ήταν αναμενόμενο, η Ράνια πέρασε πανηγυρικά, με τρεις θετικές ψήφους, στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.


Δεν υπάρχουν σχόλια: