Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Το προβληματακι με το λαδι το εχουμε δει καθολου σοβαρα;


Τι μας εχουν πει μεχρι ωρας ,,…

Θελουν να κλεισουν ολα τα ελαιοτριβια και να αναλαβουν πολυεθνικες , θελουν να επιχορηγησουν με το ξεριζωμα ελιων …και να κανουν ανταγωνιστικο το προιον..!




Απο την αλλη τα φαρμακα που βαζουμε δεν γνωριζουμε τι ρολο μπορουν να βαρανε ..και γιατι το λεω αυτο ..!

Οι ελιες στην δυτικη ελλαδα εχουν μουχλιασει πανω στα δενδρα και οι παλιοι μιλουν και λενε οτι δεν εχουν ξαναδει φαινομενο σαν και αυτο …!

Αχαια και ηλεια χαλια το λαδι φετος και ειναι χρονια που δεν εχει λαδι… !!


Τωρα αν το δεις σαν συμπτωση καλα θα κανεις δικαιωμα σου ..εγω δεν μπορω να τα βλεπω σαν συμπτωσεις ομως … οταν υπαρχει ο μαμωνας δεν υπαρχει και συμπτωση …!

Ταυτοχρονα αν ρωτησεις τους ψαραδες θα σου πουν οτι στερεψε το ψαρι …δεν εχει μεινει ουτε λεπι στα γνωστα σημεια που ψαρευαν μεχρι χτες ..!

Για να εισαι λοιπον και γατα και ξυπνιος ..ρωτα ποτε στην ελλαδα ειχαν αρχισει ξανα αυτα τα φαινομενα στο παρελθον..; ρωτα τους παλιους …!

Δεν ξερω να σου απαντησω τι ειδους καπριτσιο της φυσης ειναι αυτο που συμβαδιζει με τα κοινωνικα γεγονοτα αλλα συμβαινει … Ισως να μπορουσα να σκεφτω οτι το προγραμμα φυση ..ειναι ελεγχομενο πολυ πιο πολυ απο οτι πιστευουμε ..αλλα θα με πεις παλι συνομωσιολογο ., πιο ευκολο ειναι να καταλαβεις το παρακατω,..!

Το πεδιο μας δειχνει τι ερχεται και το κανει παντα , το εχει κανει στο παρελθον ξανα και ξανα …. μας μιλαει η ζωη με το δικο της τροπο …απλα ειναι ευκαιρια για εμας τωρα που εχουμε λιγη γνωση απο αυτη που δεν θελουν οι επικυριαρχοι..για πρωτη φορα να το εκμεταλευτουμε και να προετοιμαστουμε !!…

Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια: