Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Λουτράκι: "Εδώ έχετε σύνδεση όλων των στοιχείων μαζί: Γη, αέρα, νερό τον Ήλιο και πολύ καλό καιρό





 · 
Τελικά έμαθα τι ήταν όλοι αυτοί, γιατί πολύ απλά τους ρώτησα... Διαφορετικών εθνικοτήτων Γιόγκι ήρθαν κ φέτος Ελλάδα κ συγκεκριμένα Πελοπόννησο και Λουτράκι!

 "Εδώ έχετε σύνδεση όλων των στοιχείων μαζί: Γη, αέρα, νερό τον Ήλιο και πολύ καλό καιρό. Έτσι ενεργοποιείται πολύ εύκολα η εσωτερική γαλήνη και το Τσάκρα μας έρχεται πιο εύκολα σε αρμονία με το σύμπαν" ! Αυτά ήταν τα λόγια της εκ Βουλγαρίας Γιόγκι! Εμείς να τα δούμε αυτά που δεν δουλεύουμε για τον τόπο μας ούτε για τα φράγκα και όχι τα τσάκρα!! Φανταστείτε ( φανταστείτε μόνο, γιατί σε αυτή την χώρα με αυτούς που διοικούν τις πόλεις; Κ την χώρα), λοιπόν να διαφημίζαμε τον τόπο μας και να τον αναβαθμίζαμε για να έρχονται αυτοί να ψάχνουν το τσάκρα τους....!!!

Andri Aristodemou Rekounioti Φιλενάδα δεν είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται φεστιβάλ ρέικι στο Λουτράκι αφού το μέρος ενδείκνυται για σωματική ευεξία, νοητική ηρεμία και χαλάρωση απλά εμείς με την καθημερινή τριβή της ομορφιάς του δεν αφήνουμε τους εαυτούς μας να αφεθουμε και να απολαύσουμε την μοναδικότητα που έχει χαρίσει απλόχερα η φύση!! σήμερα εξάλλου είναι πολύ ενεργειακή μέρα καθώς είναιη11/11/11..εσύ είσαι βεβαία από τις τυχερές που απολαμβάνει ακόμη την γοητεία που ασκεί η θάλασσα!!

(Πρόταση λοιπόν με βάση τα παραπάνω)
Και επίσημα πλέον για την πραγματοποίηση φεστιβάλ ρέικι στο Λουτράκι μια η και 2 φορές το χρόνο  αν συναποφασίσουν  ο Δήμος  Λουτρακίου Περαχώρας Αγ. Θεοδώρων και οι καταστηματάρχες των παραλιακών κέντρων  για την καθιέρωσή του. Με την συμμετοχή  βεβαίως του SPA Λουτρακίου και του LTO
Γιάννης Αικατερίνης  


Δεν υπάρχουν σχόλια: