Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΑ PLAY OFFS ΑΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Α1 HANDBALLΞεκινάν το Σάββατο 23/3 οι ημιτελικοί των Play offs για την άνοδο στην Α1 Handball premier. Η ομάδα του Ποσειδώνα Λουτρακίου τερμάτισε στην 4η θέση του ομίλου και αντιμετωπίζει στις 19:30 στο Κλειστό Νέας Φιλαδέλφειας «Ζαχαρίας Αλεξάνδρου» τον πρώτο της βαθμολογίας Ιωνικόμε μειονέκτημα έδρας. Η ομάδα του Ιωνικού μετά από μια καταπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα με 17 νίκες και μια(1) μόλις ισοπαλία, είναι το απολυτό φαβορί όχι για την πρόκριση στους τελικούς αλλά και για την άνοδο του στην Α1 handball premier.
Ο παίκτης του Ποσειδώνα Λουτρακίου Δημητρόπουλος Μάριος δήλωσε:
“O πρωταρχικός στόχος της ομάδας μας ήταν η είσοδος στην τετράδα του πρωταθλήματος, και το καταφέραμε, τώρα έχουμε την πρόκληση να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο μιας και στο πρωτάθλημα ηττηθήκαμε και στα δυο παιχνίδια. Ο Ιωνικός διαθέτει ένα δυνατό σύνολο παικτών με μεγάλη εμπειρία από τα σαλόνια της Α1. Η αποστολή μας είναι ιδιαίτερη δύσκολη μιας και έχουμε δυο βασικούς παίκτες τραυματίες, θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί ώστε να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε στον βαθμό που μας αναλογεί.” 
Το άλλο ζευγάρι είναι μεταξύ των Βριλησσίων και του Νηρέα με τον πρώτο να έχει το πλεονέκτημα έδρας να πραγματοποιείτε το Σάββατο στις 20:00 στην έδρα των Βριλησσίων.
Τα επόμενα παιχνίδια θα γίνουν το Σάββατο 30/3 στην έδρα του Λουτρακίου και του Νηρέα αντίστοιχα. Η πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος θα κριθεί στα 2 νικηφόρα αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: