Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου προς απόδημο Ελληνισμό: Στηρίξτε τουριστικά και επενδυτικά την Πελοπόννησο






Έκκληση σε σχεδόν 10.000.000 απόδημους Έλληνες σε όλο τον κόσμο απευθύνουν ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου (ΤΟΠ)και οι Ενώσεις-Σύλλογοι Ξενοδόχων μέλη του, προκειμένου να στηρίξουν τουριστικά και επενδυτικά την Πελοπόννησο.


Σε μια δίωρη ραδιοφωνική εκπομπή που θα λάβει χώρα την ερχόμενη Δευτέρα 22 Απριλίου, 10:00 με 12:00 το πρωί στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ ‘Η Φωνή Της Ελλάδας’ http://www.e-radio.gr/ERT-Voice-of-Greece-Athens-i108/live που απευθύνεται και ακούγεται από τους Έλληνες του εξωτερικού αλλά και από δημοσιογραφικούς οργανισμούς που συνδέονται με τους Έλληνες της διασποράς , θα έχουν την ευκαιρία οι εκπρόσωποι Πρόεδροι των Ενώσεων Ξενοδόχων των Περιφερειακών Ενοτήτων Αργολίδας, Αρκαδίας Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας μέλη του ΤΟΠ, να προβάλλουν το τουριστικό προϊόν της περιοχής τους και να παρακινήσουν τους απανταχού αποδήμους Έλληνες να επισκεφτούν και να προωθήσουν τις ομορφιές της ιδιαίτερης πατρίδας τους σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

Παράλληλα ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου και Πρόεδρος της


Ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου και Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας Δρ. Κων/νος Μαρινάκος




Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας Δρ. Κων/νος Μαρινάκος απευθυνόμενος στους απόδημους Έλληνες της διασποράς σε όλο τον πλανήτη και κυρίως στις Η.Π.Α. , στον Καναδά, στην Αυστραλία, και στην Αφρική που έχει μεταναστεύσει και ο κύριος όγκος των Πελοποννησίων, θα αναφερθεί στις επενδυτικές ευκαιρίες που δίδονται γύρω από τον τουρισμό στην Πελοπόννησο και θα καλέσει τους απανταχού Έλληνες της διασποράς οι οποίοι αποτελούν μια ισχυρή δύναμη, να στηρίξουν επενδυτικά και αναπτυξιακά την ιδιαίτερη πατρίδα τους.

Στόχος είναι η ενίσχυση της τουριστική προβολής της Πελοποννήσου, η παρακίνηση για νέες επενδύσεις από Έλληνες του εξωτερικού στην Πελοπόννησο και η ενίσχυση των συνεργειών μεταξύ των τοπικών αναπτυξιακών φορέων και τον απόδημο ελληνισμό ώστε όλοι μαζί ως μια ΄΄επιχειρηματική μονάδα΄΄ να δημιουργηθεί προστιθέμενη κοινωνική αξία, νέος κοινωνικός πλούτος, εισόδημα, απασχόληση και προοπτικές για τις νέες γενιές της ιδιαίτερης πατρίδας.


sfedona

Δεν υπάρχουν σχόλια: