Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Δελτίο Τύπου με αίτημα 10 Δημ. Συμβούλων για σύγκλιση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου



(Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων)

Λουτράκι, 3-10-2019


Τα τραγικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο, την 25η Σεπτεμβρίου 2019, εξέθεσαν ανεπανόρθωτα το κύρος του θεσμού του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ παράλληλα έπληξαν βαρύτατα την υπόληψη των Συνδημοτών μας.

Γι΄ αυτούς ακριβώς τους λόγους, καθώς και για το ότι οι πολίτες του Δήμου οφείλουν να γνωρίζουν όλα όσα τον αφορούν, δέκα (10) Δημοτικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης των, κατέθεσαν γραπτό αίτημα, σύμφωνα με το άρθρο 3 της απόφασης 204 της 13ης Ιουλίου 2011 του Δήμου μας και του άρθρου 2 παρ.67 του νόμου 3352/2010, ζητώντας έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέματα:

1) Τη θέσπιση μέτρων για την προστασία του κύρους του Δημοτικού Συμβουλίου.

2) Να δοθούν σαφείς διευκρινίσεις εκ μέρους του Δημάρχου σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της 25/9/2019, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ειδικά μετά τα όσα ισχυρίστηκε ο εργολάβος κ. Γεώργιος Βλάχος για την «Τουριστική Α.Ε».

3) Την άμεση αλλαγή των συνθέσεων των Διοικητικών Συμβουλίων της «Τουριστικής Λουτράκι Α.Ε. ΟΤΑ» και της Δ.Ε.Υ.Λ.Π. Αγίων Θεοδώρων.

Είναι Ζήτημα Τιμής

Είναι Ζήτημα Ηθικής Τάξης

Είναι Ζήτημα Διαφάνειας

Είναι Ζήτημα Δημοκρατίας



1. Βασίλειος Βασιλείου

2. Δημήτριος Βασιλείου

3. Δημήτριος Δέδες

4. Αλκιβιάδης Δρίτσας

5. Κωνσταντίνος Ζερβός

6. Ιωάννης Β. Καραπανάγος

7. Κασσιανή Κόντη

8. Κωνσταντίνος Λογοθέτης

9. Αθανάσιος Μουζάκης

10. Θεόδωρος Πέτρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: