Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Λουτράκι: Συνεχίζεται η διανομή γευμάτων και τροφίμων από το τμήμα Λουτρακίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού






Συνεχίζεται η διανομή γευμάτων και τροφίμων από το τμήμα Λουτρακίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού


Το Περιφερειακό Τμήμα Λουτρακίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνει την απρόσκοπτη συνέχιση της διανομής γευμάτων, εφοδίων και τροφίμων, παρά τους νέους περιορισμούς στην κυκλοφορία και τις αντίξοες νέες συνθήκες που διαμορφώνονται.

Τα φρεσκομαγειρεμένα γεύματα, τα τρόφιμα και τα εφόδια διανέμονται καθημερινά από ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Τμήματος από τους εθελοντές του.

Τα εξαιρετικής ποιότητος και υψηλής διατροφικής αξίας γεύματα είναι προσφορά της εταιρείας PIETRIS CATERING ενώ τα τρόφιμα και εφόδια διετέθησαν από την Κεντρική Διοίκηση του Ε.Ε.Σ.

Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Πέτρος Οικονόμου, ήδη συμπληρώθηκαν δέκα μήνες από την έναρξη παροχής των γευμάτων. Στο διάστημα αυτό διενεμήθησαν περισσότερα από 6.000 γεύματα. Αυτό επιβάλλει για μία ακόμα φορά την έκφραση ευγνωμοσύνης και των θερμότερων συγχαρητηρίων προς τη Δωρήτρια Εταιρεία PIETRIS CATERING, διότι συμβάλλει με τον καλύτερο τρόπο στην επίλυση καθημερινών προβλημάτων και στην ανακούφιση βιοτικών αναγκών των εχόντων την ανάγκη στήριξης συμπολιτών μας


Από  sfedona

Δεν υπάρχουν σχόλια: