Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

ΛΟΥΤΡΑΚΙ - Σκληρή Απάντηση ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΥ στο δελτίο τύπου του Δημάρχου

PHOTO


Σκληρή ανακοίνωση/απάντηση στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε χθες ο Δήμαρχος Γ.Γκιώνης δημοσιοποίησε ο επικεφαλής της Δημοτική Παράταξης "αλλάzουμε ΜΑΖΙ" Ιωάννης Καραπανάγος.
Η ανακοίνωση:


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

κ. Δήμαρχε, ο Δήμος δεν είναι προσωπική σας υπόθεση!

Δεν μας εκπλήσσει το Δελτίο Τύπου, που εκδόθηκε χθες, 24 Ιουνίου 2020, από το γραφείο τύπου του Δημάρχου, καθώς το περιεχόμενό του παραπληροφορεί και μας παραπέμπει στον όρο "αμπελοφιλοσοφίες" που αρέσκεται να χρησιμοποιεί τελευταία ο Δήμαρχος Γεώργιος Γκιώνης.

Κύριε Γκιώνη είναι κατανοητό σε όλους, ότι έχετε μετατρέψει τον Δήμο σε προσωπική σας υπόθεση, δίνοντάς του δημαρχοκεντρική υπόσταση. Εξάλλου αναγράφετε, δύο φορές, στο δελτίο τύπου, που εκδώσατε, το ονοματεπώνυμό σας "Δημοτική Αρχή Γεώργιου Αλκ. Γκιώνη” και χρησιμοποιείτε το επίσημο email, την επίσημη ιστοσελίδα και το επίσημο προφίλ στο facebook του Δήμου, προκειμένου να γνωστοποιήσετε το δελτίο σας, τα οποία όμως δεν ανήκουν στην παράταξή σας.

Επιπλέον, η ασκούμενη και ανούσια μικροπολιτική σας επιβεβαιώνεται με τη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορμή για τη σύγκλισή του είναι το 1ο θέμα της ημερήσιας διάταξης, επειδή έχει καταληκτική ημερομηνία 26 Ιουνίου 2020. Οπότε τίθεται το εύλογο ερώτημα: Πότε παραλάβατε την πρόσκληση για συμμετοχή του Δήμου στο πρόγραμμα και γιατί αυτή η προχειρότητα; Τονίζεται ότι μόλις χθες συγκαλέσατε την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής για λήψη απόφασης επί του 1ου θέματος, στέλνοντας τη σχετική πρόσκληση, ηλεκτρονικά, 2 ώρες πριν τη συνεδρίασή της και μάλιστα χωρίς καμία τηλεφωνική ενημέρωση του μέλους της παράταξής μας, το οποίο συμμετέχει σε αυτή, για το επείγον του θέματος. Οι δημότες πρέπει να γνωρίζουν ότι έχει παρατηρηθεί, πολλές φορές, ότι δεν αποστέλλετε έγκαιρα τις εισηγήσεις των θεμάτων, είτε στους Δημοτικούς Συμβούλους είτε στα μέλη των επιτροπών, για να προετοιμαστούν κατάλληλα.

Στην απέλπιδα προσπάθειά σας να κρύψετε τις ολέθριες, για τον Δήμο, παραλείψεις σας, προσπαθείτε στα πλαίσια της γνωστής πλέον παρελκυστικής τακτικής σας να αποποιηθείτε τις ευθύνες που σας βαρύνουν, αποφεύγοντας την αυτοκριτική σας και επικαλείστε ότι για τα πάντα φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τη Δημοτική Αρχή. Από την πρώτη ημέρα της θητείας σας επαναλαμβάνεστε ανούσια και με ιταμό τρόπο απέναντι στους συνδημότες μας και επιχειρείτε να μας πείσετε ότι λειτουργείτε υπέρ των θεσμών και της νομιμότητας, αλλά μόνο σε θεωρητικό επίπεδο, ενώ στην πράξη μας εμπαίζετε, δεν σέβεστε τίποτα και δεν ανέχεστε κανέναν διάλογο και καμία κριτική.

Κύριε Γκιώνη σας υπενθυμίζουμε ότι δεν έχετε την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο και εφόσον θέλετε τη συναίνεσή μας, έχετε ηθική υποχρέωση να συνεργάζεστε εποικοδομητικά με την αντιπολίτευση και όχι να αρνείστε τη συζήτηση και την έγκαιρη ενημέρωση σε όλα τα σημαντικά θέματα.

Οι συνδημότες μας στις τελευταίες δημοτικές εκλογές έδωσαν την εντολή στις εκλεγμένες Δημοτικές Παρατάξεις να ασκούν έλεγχο και να καυτηριάζουν τα κακώς κείμενα. Εμείς ως ενεργή Δημοτική Παράταξη, σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν προτιθέμεθα να περιμένουμε την έναρξη της επόμενης προεκλογικής περιόδου για να πράξουμε το αυτονόητο καθήκον μας. Να αγωνιζόμαστε για το δημόσιο συμφέρον, την ευημερία και την πρόοδο του τόπου μας.

25 Ιουνίου 2020

Για τον Δημοτικό Συνδυασμό

"αλλάzουμε ΜΑΖΙ"

ο Επικεφαλής

Ιωάννης Β. Καραπανάγος

Δεν υπάρχουν σχόλια: