Μαθήματα ελληνικής γλώσσης: Όλο το Αλφάβητο, έτσι όπως δεν μας τα δίδαξε ποτέ κανείς
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΛΦΑΒΗΤΟΣ

Μαθήματα ελληνικής γλώσσης: Όλο το Αλφάβητο, έτσι όπως δεν μας τα δίδαξε ποτέ κανείς

Η Ελληνική Γλώσσα είναι δεν είναι μία απλή γλώσσα. Η Ελληνική Αλφάβητος (Άλφα-Βήτα) είναι μία νοηματική και αστρική γλώσσα, όπου εμπεριέχει αρκετά μηνύματα που οφείλεις να τα αποκωδικοποιήσεις. Η Ελληνική Αλφάβητος περιέχει γράμματα. Όμως κάθε γράμμα επειδή είναι κι ένα πνεύμα… αντιστοιχεί και σ’ έναν αριθμό. Έτσι έχουμε μία αντιστοιχία για το κάθε γράμμα… με τους ανάλογους αριθμούς, όπως βλέπετε στον παραπάνω πίνακα.

Έτσι στον πίνακα αυτό… διαπιστώνουμε ότι το γράμμα Άλφα π.χ. αντιστοιχεί με τον αριθμό 1, το γράμμα Βήτα με τον αριθμό 2 κ.ο.κ. Όταν έχουμε μία συλλαβή ή μία λέξη ή μία πρόταση…. αυτές αντίστοιχα βγάζουν ένα αποτέλεσμα αριθμητικό… εάν προστεθούν βέβαια π.χ. η λέξη ΕΛΛΗΝ=123 που σημαίνει ότι αντικαταστήσαμε το κάθε γράμμα μ’ έναν αριθμό, όπου Ε=5, Λ=30, Λ=30, Η=8, Ν=50….όπου στη συνέχεια τα προσθέσαμε όλα μαζί και βγήκε το αποτέλεσμα: 5+30+30+8+50=123… οπότε η λέξη ΕΛΛΗΝ… αντιστοιχεί σε αριθμό με το νούμερο… 123. Αυτή η διαδικασία λέγεται λεξαριθμική ανάλυση.

Φυσικά στην προκειμένη περίπτωση της λέξης ΕΛΛΗΝ=123… σημαίνει ότι ο κάτοχος της έννοιας και της αξίας της συγκεκριμένης λέξης : ΕΛΛΗΝ… όπου παρατηρούμε ότι έτσι αρχίζει η αρίθμηση των Πυθαγόρειων αριθμών… και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο ΕΛΛΗΝ είναι αυτός που φέρει την έναρξη αυτής της διαδικασίας. Οπότε η λέξη ΕΛΛΗΝ… είναι τίτλος διαχρονικός. Εξάλλου ο Πυθαγόρας μας το λέγει ξεκάθαρα ότι: «το γαρ σοφότατον των όντων εστίν ο αριθμός.»… και ο ΕΛΛΗΝ είναι αυτός που φέρει και τις μαθηματικές-φιλοσοφικές αυτές αξίες και ιδιότητες.

Όταν έχουμε δύο ξεχωριστές προτάσεις που ισοβαθμούν στο τελικό αποτέλεσμα π.χ. ΠΙΝΑΞ ΘΕΟΥ ΛΟΓΟΥ = Ο ΘΕΙΟΣ ΚΩΔΙΞ = 1258… αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μία σύζευξη και ένωση εννοιών μεταξύ τους… οι οποίες χρησιμοποιούνται στο νοητικό επίπεδο για να διαμηνύσουν κάτι που πρέπει να προσέξουμε και να το ψάξουμε. Από μόνη της η λεξαριθμική ανάλυση δεν έχει νόημα, γιατί απλά είναι ένα εργαλείο και τίποτε παραπάνω και οφείλουμε να την χρησιμοποιούμε κατά βούληση… μόνον όταν είναι χρηστική για τον εαυτό μας.

Εκτός από τη λεξαριθμική ανάλυση… (νεότερος όρος…) οι πρόγονοί μας χρησιμοποιούσαν τον όρο συναριθμική ανάλυση. Γενικά η όλη διαδικασία των λεξαριθμικών και συναριθμικών ιδιοτήτων…. για οποιαδήποτε ισοψηφία μεταξύ λέξεων, φράσεων και λογικών προτάσεων… διέπονται και από κάποιους συγκεκριμένους κανόνες.

Σε κάθε λέξη εάν προσθέσουμε στο τέλος όλους τους αριθμούς έχουμε έναν τελικό αριθμό που λέγεται πυθμένας π.χ. στη λέξη: ΕΛΛΗΝ=123… 1+2+3=6…. και γιατί να έχει πυθμένα η λέξη ΕΛΛΗΝ τον αριθμό έξ-ι (6) και όχι κάποιον άλλον;… επειδή ακριβώς… Αδέλφια… έχει να κάμει με τον πρώτο τέλειο αριθμό… δηλαδή… ο μικρότερος τέλειος αριθμός στα μαθηματικά… είναι ο αριθμός 6 και οι διαιρέτες του 6 είναι αντίστοιχα οι αριθμοί: 1, 2, 3 και το άθροισμα αυτών είναι ίσο με 6… (1+2+3=6). Άλλοι τέλειοι αριθμοί είναι οι 28 = 1 + 2 + 4 + 7 + 14, 496 = 1 + 2 + 4 + 8 + 16 + 31 + 62 + 124 + 248 και ο 8128.

Με εντολή λοιπόν του Διός… ( ο πρώτος ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ… ΕΞ=6….ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ….εις την Ελληνικήν Αλφάβητον…. και από 6,60,600…(βλέπε πίνακα)… μετατρέπεται…. εις δεξιόστροφην ΕΛΙΚΑ….666. Το ΚΥΑΜΩΝ ΑΠΕΧΕΤΕ…. που ξέραμε και μας δόθηκε… με τους αντίστοιχους πυθμένες 6Χ6…..χρειάζεται….ένα ζάρι… δηλαδή ένας ΚΥΒΟΣ=762=>7+6+2=15=>1+5=6…..ώστε να έρθουν οι περιζήτητες… οι ΕΞΑΡΕΣ….(ΕΞ…ΑΡΕΣ)…. ώστε να γίνει ο αριθμός 36…. που δηλώνει εκτός των άλλων και τη θερμοκρασία του σώματος μας… (6Χ6)=36 και εάν προστεθεί τότε έχουμε: 3+6=9… αριθμός θέασης… που βλέπετε στον παραπάνω πίνακα, όπου τελειώνει η πρώτη σειρά… και μας δείχνει το Θείον κάλεσμα… όπου ο θεός….ΖΕΥΣ=612=>6+1+2=9 μας δίδει το ζην… δηλαδή τη Ζωή και είναι η έναρξη….. ΕΝ-ΝΕΑ(ρχή)… μια νέα αρχή… για το Ελληνικό γένος.

Ως ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ… σας γράφω… όπου και το (Ε.Ι.)….. ΤΟ ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ… δηλαδή… το επίγραμμα του Θεού Ε=ΕΙ…..β! προσώπου του ρήματος ειμί…. που σημαίνει… «Υπάρχεις, συ εί ο Θεός»…. και που διαβάζοντας το ανάποδα… δηλαδή ….ΙΕ…. σημαίνει Ja-He… Ιαχ-βέ… που σημαίνει εις τα Εβραϊκά ο ΩΝ… (αυτός που υπάρχει)…. και ενέχει την λατρεία του Κρόνου…. την οποίαν ακολουθούν οι Σημιτικοί λαοί.

Το περί του ΕΙ…. ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ…. ξεκαθαρίζεται από την φράση: « Έκτη δ’ γενεή καταπαύσατε οιμόν αοιδής»…δηλα δή… « Εις την έκτην γενεάν παύσατε το άσμα σας….» όπου μας δηλώνει… ότι εις τον αριθμό 6 (ΕΞ)… ήτοι (ς) στίγμα… σταματάει η πρόοδος δια το θνητόν γένος. Αν νοήσατε καλώς…. χωρίς το (ς) στίγμα… δηλα δή την ΕΛΙΞς = 111… που αποκωδικοποίησα κάποια στιγμή… δεν ημπορούμε να ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Οφείλετε να γνωρίζετε ότι… Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΙΣ μας γίνεται εις τα Ιερά μας…. διά των: ΜΑΣΤΟΣΤΟΜΑΣΤΟΣΤΟΜΑΣΤΟΣΤΟΜΑ…..δηλαδή… (ΜΑΣΤΟΣ…..ΣΤΟΜΑ…..) δηλαδή… όπως σε κάθε μωρό χρειάζεται τον μαστό και δια του στόματος να πιεί το γάλα του…. έτσι κι εμείς…. νοητικά… « ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΘΕΟΥ»… χρειαζόμαστε τον ΜΑΣΤΟ της ΓΝΩΣΗΣ…. για να ρουφήξουμε το ΓΑΛΑ…. του ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ.. (ΓΑΛΑ….ΑΞΙΑΣ)…. ώστε να καταστούμε… ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ.

Ο μαστός αυτός της γνώσης είναι η ίδια η Αλφάβητος και κατ’ επέκταση η ίδια μας η γλώσσα… όπου ανακαλύπτουμε τα μυστικά της.

ΕΙ=15–> 1+5=6

Συμπέρασμα: Άρα ο αριθμός έξι (6….) είναι πολύ σημαντικός… διότι είναι ο αριθμός της Ψυχής. ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ=Ε.Ι.

Εδώ το ΜΑΘΗΜΑ 2ο και το Μάθημα 3ο

Ακολουθούν αναλυτικά τα γράμματα της Αλφαβήτου:

ΑΛΦΑΒΗΤΑΓΑΜΜΑΔΕΛΤΑ,

ΕΨΙΛΟΝΣΤΙΓΜΑΖΗΤΑΗΤΑ,

ΘΗΤΑΙΩΤΑΚΑΠΑΛΑΜΔΑ,

ΜΙΝΙΞΙΟΜΙΚΡΟΝ,

ΠΙΚΟΠΠΑΡΟΣΙΓΜΑ,

ΤΑΥΥΨΙΛΟΝΦΙΧΙ,

ΨΙΩΜΕΓΑΣΑΝΠΙ

ΑΛΦΑ – ΩΜΕΓΑ

Μαθήματα Ελληνικής Γλώσσης όπως Δεν Σας τα Δίδαξε Κανείς

Ιωάννης Στογιάννος / ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)