Κυριακή 21 Ιουλίου 2024

Λουτράκι: H συμφωνική ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων με σολίστ του Διεθνούς φήμης Λουτρακιώτη Σταύρο Δρίτσα (Φώτο & Βίντεο)

 


Στο Θέατρο ”Παντελής Ζερβός” Στο Λουτράκι χτες 20/7/2024  η συμφωνική ορχήστρα του Δήμου Αθηναιων με σολίστ του Διεθνούς φήμης Λουτρακιώτη Σταύρο Δρίτσα παρουσίσαν  𝗠𝗢𝗭𝗔𝗥𝗧, 𝐁𝐄𝐄𝐓𝐇𝐎𝐕𝐄𝐍, 𝐒𝐂𝐇𝐔𝐁𝐄𝐑𝐓.
Μία συναυλία αφιερωμένη στον Μιχάλη Δρίτσα, έναν άνθρωπο με όραμα και αγάπη για την Τέχνη και τον πολιτισμό που εκτός των άλλων ίδρυσε και την Μουσική σχολή Λουτρακίου δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε πολλά παιδιά του τόπου μας να βρουν μία μουσική αγκαλιά και να γεμίσουν την ψυχή τους με όλα τα θετικά συναισθήματα που γεννά η μουσική. 
Stavros Dritsas- Σολίστ πιάνου Ο ταλαντούχος και με μια εξαιρετική πορεία στη Ελλάδα και το εξωτερικό υπήρξε σπουδαστής της Μουσικής σχολής Λουτρακίου τα έτη 2009-2011. Έχοντας ήδη εμφανιστεί σε σημαντικές αίθουσες στις πιο πολλές χώρες της Ευρώπης κι έχοντας στο ενεργητικό του συμπράξεις με μια σειρά ορχηστρών και μουσικών διεθνούς εμβέλειας, σε ηλικία 28 χρόνων ο σολίστ πιάνου Σταύρος Δρίτσας διαγράφει μια ολοένα και πιο έντονη πορεία στον κόσμο της κλασικής μουσικής. Μεγαλωμένος στο Λουτράκι και με σπουδές σε Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία κι Ελβετία, έχει ήδη λάβει εγκωμιαστικές κριτικές από τον Τύπο κι έχει ηχογραφήσει για την Ελληνική, Βρετανική, και Λετονική Ραδιοφωνία. Σήμερα ζει μεταξύ Γερμανίας κι Ελβετίας, συνδυάζοντας την σολιστική του σταδιοδρομία με τη διδασκαλία και τη συνεργασία με οργανισμούς που έχουν ως στόχο την εξάπλωση της κλασικής μουσικής στις πιο κοινωνικά ευπαθείς ομάδες. Αφιερωμένη στον Μιχάλη Δρίτσα δημιουργό της Μουσικής Σχολής του Δήμου του παιδικού Θεάτρου και άλλων πολιτιστικών δομών και δράσεων

































   

Δεν υπάρχουν σχόλια: