Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Νωρίς ξεκίνησαν στο Λουτράκι οι προεκλογικές διεργασίες για το νέο δήμαρχο



Μέχρι τώρα δεν έχει φανεί κα­νένα νέο πρόσωπο....




Μέχρι τώρα δεν έχει φανεί κα­νένα νέο πρόσωπο εκτός από τα υπάρχοντα που γνωρίζουμε για να θέσει υποψηφιότητα ή να δείξει κάποιο ενδιαφέρον για την τύχη του Δήμου Λου­τρακίου - Αγ. Θεοδώρων. Τα γράφουμε αυτά διότι σύμ­φωνα με τις πληροφορίες μας που δυστυχώς ή ευτυχώς βγαί­νουν πάντα έως σήμερα αληθι­νές, κάποιοι υποψήφιοι έχουν ξεκινήσει τις προεκλογικές διεργασίες για τις δημοτικές εκλογές που θα γίνουν τον Ιού­νιο του 2014. Να σας θυμίσου­με ότι ο επόμενος δήμαρχος θα είναι για μια πενταετία και όχι τετραετία όπως ήταν. Από δω και στο εξής οι δημοτικές εκλογές θα γίνονται κάθε πέντε (5) χρόνια μαζί με τις ευρωεκλογές οπότε όπως όλοι καταλαβαίνουμε η μάχη της δημοτικής καρέκλας θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αλλά και πολιτική ένταση. Οι υποψήφιοι που θα είναι σίγουροι στις δημοτικές εκλογές εκτός απρόοπτου είναι ο σημερινός δήμαρχος σύμφωνα με το περιβάλλον του διότι ο ίδιος δεν έχει εκφράσει έως σήμερα αυτή την επιθυμία. Κάποιοι λένε ότι  ίσως δεν θα ξαναβάλει πάλι υποψηφιότητα.

Αυτές τις αοριστολο­γίες θα πρέπει ο ίδιος ο Δήμαρχος ΚΩΣΤΑΣ  ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ να τις ξεκαθαρίσει διότι ίσως κά­ποιοι πίσω από την πλάτη του θέλουν να κάνουν τα δικά τους πολιτικά παιχνίδια. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ έχει ; ξεκαθαρίσει ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος διότι θεωρεί ότι το έργο που έκανε την τετραετία που ήταν δήμαρχος ήταν πολύ μεγάλο σχετικά με τον χρόνο που είχε και ότι δεν ενημέρωσε σωστά τους δημό­τες του για ότι έκανε. (Στερνή μου γνώση). Λέει ο ίδιος χαρι­τολογώντας ότι αυτή τη φορά θα έχει ΦΡΕΣΚΑΔΟΥΡΑ στο ψηφοδέλτιο του. Κύριε Γκιώνη προσέξτε τις φρεσκαδούρες διότι τις δύο τελευταίες τετρα­ετίες τις βλέπουμε ..!!! Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΥ θα είναι και αυτός υποψήφιος από ότι δείχνουν τα πράγματα και οι κινήσεις του   Ο ίδιος δεν εκφράζει δημόσια αλλά oι πληροφορίες μας ότι είναι ετοιμάζεται με αργό και σταθερό ρυθμό μετρώντας την κάθε του κίνηση. Η αλήθεια είναι και όχι σχήμα λόγου ότι φίλοι παλιά και νέα στελέχη τον πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση αφού πολλοί  σιγοψιθυρίζουν και λένε που είσαι Παύλου.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ χωρίς  καμία αμφιβολία  και καμία  συζήτηση θα είναι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος στις επόμενες δημοτικές εκλογές  αφού δικαιούται άλλη μια προσπάθεια όπως ο ίδιος λέει. Μερικοί συζητούν την κάθοδό του από κοινού με ένα ψηφοδέλτιο  με τον κύριο Παύλου πράγμα που φαντάζει λίγο ανέφικτο, αλλά όπως λένε οι ειδικοί  στην πολιτική κανείς δεν ξέρει τι γίνεται.

 ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΡΡΑΒΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΓΑΜΟΙ.

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: