Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ; (ΒΙΝΤΕΟ)
Έχουν  περάσει  σχεδόν 3 μήνες περίπου ( 07/05/2012) ,  όταν  η  περίεργη ανακοίνωση της πολεμικής  αεροπορίας  για τον ντόρο που είχε γίνει για τα χημικά μας καθησύχαζε γράφοντας τα εξής: 
 

 
(Η ανακοίνωση της Π. Α.
 Στην ανακοίνωση με τίτλο "Ίχνη Συμπύκνωσης (Contrails) Αεροσκαφών" της Πολεμικής Αεροπορίας αναφέρεται ότι:

"Σε απάντηση ερωτήσεων αρκετών συμπολιτών μας που αφορούν σε ίχνη που παρατήρησαν στον ελληνικό εναέριο χώρο, το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνει τα εξής :

1. Καμία πτήση ψεκασμού με χημικές ουσίες δεν εκτελείται πάνω από ελληνικό έδαφος, εκτός ελάχιστων που αφορούν ψεκασμούς σε περιορισμένες καλλιεργήσιμες εκτάσεις από πολύ χαμηλό ύψος, οι οποίες πάντως δεν έχουν αρχίσει ακόμη για το έτος 2012.

2. Τα λευκά ίχνη που παρατηρούνται και ενδεχόμενα προκαλούν ανησυχία, αποτελούνται από νερό υπό τη μορφή σταγονιδίων ή μικροσκοπικών παγοκρυστάλλων και οφείλονται στη συμπύκνωση των υδρατμών, που περιέχονται στα καυσαέρια των πολιτικών αεροσκαφών τα οποία κινούνται σε αεροδιαδρόμους άνωθεν της χώρας μας.

3. Η συμπύκνωση των υδρατμών των καυσαερίων αποτελεί φυσικό φαινόμενο και οφείλεται στη χαμηλή θερμοκρασία του αέρα στα μεγάλα ύψη όπου κινούνται τα αεροσκάφη αυτά. Το ίδιο φαινόμενο μπορεί να παρατηρηθεί και στις εξατμίσεις των αυτοκινήτων τις πολύ ψυχρές ημέρες. Ο χρόνος κατά τον οποίο είναι ορατά τα ίχνη συμπύκνωσης μεταβάλλεται ανάλογα με τις συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας στο ύψος πτήσης.

4. Οι πτήσεις των αεροσκαφών αυτών εγκρίνονται και ελέγχονται ανά πάσα στιγμή από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της χώρας μας, ενώ η Πολεμική Αεροπορία εξασφαλίζει ότι δεν εισέρχεται άλλο ίχνος στον ελληνικό εναέριο χώρο για άλλη δραστηριότητα".) 
 Έκτοτε  τουλάχιστον εδώ στην Περιοχή της Κορινθίας αυτά τα φαινόμενα εξαλείφτηκαν
ως δια μαγείας.  Δεν γνωρίζω αν το ίδιο συμβαίνει  και για τις άλλες  περιοχές τις Ελλάδας.
Εκείνο που προκαλεί εντύπωση όμως είναι γιατί τόση ησυχία στο ουρανό;  Ετοιμάζουν
μήπως της νέας γενιάς αόρατα  χημικά; Κι αν ναι;  ......... Πολλά τα ερωτηματικά που ψάχνουν
την λύση τους σε ένα τόσο πολύ μπερδεμένο κόσμο. Σ.Σ Όλες οι φωτογραφίες είναι
τραβηγμένες στο Λουτράκι και συμπτωματικά την ίδια ημερομηνία που βγήκε
 η ανακοίνωση της Αεροπορίας. ( 07/05/2012).

1 σχόλιο:

John Kalantzis είπε...

Θεωρίες συνομωσίας και τίποτα άλλο...