Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ - Loutraki Thermal Spa

Loutraki Thermal Spa
ΜΗΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΝΤΙΝΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ;
Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ!!!
ΑΠΟΔΡΑΣΤΕ ΕΞΥΠΝΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΥΛ!!!
Loutraki Thermal Spa






   

«Αύρα Αιγαίου»

Ένα υπέροχο πρόγραμμα Υγείας και Ευεξίας που περιλαμβάνει Υδρομασάζ στην Πισίνα με υποβρύχια Jet Υδρομαλάξεων, Ρεφλεξολογία, Καταρράκτες Ιαματικού Νερού για τον αυχένα, την πλάτη, τα χέρια, τους ώμους και ρεύμα αντίθετης Κολύμβησης με το Φημισμένο Ιαματικό Νερό Λουτρακίου. Ακολουθεί Μασάζ για όλο το Σώμα (full Body Massage) με extra ενυδατική κρέμα με δροσερά αρώματα του καλοκαιριού εμπλουτισμένη με έλαια και φυτικά εκχυλίσματα που θρέφουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα σε βάθος. Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα περιποίησης, που θα σας προσφέρει ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας και θα αφήσει το δέρμα απαλό, δροσερό, με υπέροχο άρωμα και μεταξένια υφή.




Οι ενυδατικές μας κρέμες μασάζ, προσφέρονται σε τρία καλοκαιρινά αρώματα που μπορείτε να επιλέξετε: Καρύδα, Περγαμόντο και Σταφύλι!!!

Ένα μοναδικό πρόγραμμα πραγματικής Αναγέννησης, προσφορά για όλους τους φίλους και τις φίλες μας διάρκειας 60’, στην μοναδική τιμή των 26 Ευρώ μόνο!!!



ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΜΕΣΑ Σ’ ΕΝΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ!!!
ΕΝΑ ΕΝΤΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ EXPRESS SLIM με ειδικό μασάζ και τις 3 ημέρες για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας από τους έμπειρους Θεραπευτές μας. Επιπλέον Δώρο για τις εκλεκτές μας φίλες, ένας Καταιονισμός από Απόσταση με τη δύναμη του Θεραπευτικού Ιαματικού Νερού Λουτρακίου για τον εντοπισμό, τη θεραπεία και τη βελτίωση της γενικότερης εμφάνισης.
Ένα μοναδικό πρόγραμμα 3 ημερών, για ένα τέλειο σώμα, προσφορά για τις φίλες μας, στην μοναδική τιμή των 65 Ευρώ και για τις 3 ημέρες!!!


ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΕΩΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ!!!




ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΡΟΣΕΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗ, ΜΕ ΛΑΜΠΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ!!!
Μη χάσετε αυτήν την καταπληκτική προσφορά που περιλαμβάνει μια υπέροχη περιποίηση με Αρωματική ενυδάτωση προσώπου, που θα αναγεννήσει το αφυδατωμένο δέρμα και θα του χαρίσει φωτεινότητα, ελαστικότητα και μεταξένια υφή!! Για την τέλεια εμφάνισή σας, στο εκπτωτικό αυτό πρόγραμμα, σας προσφέρουμε μαζί και τις νέες μας υπηρεσίες περιποίησης άκρων, μανικιούρ και πεντικιούρ με επιλεγμένα προϊόντα περιποίησης και απίθανα καλοκαιρινά χρώματα!!!

Ένα καταπληκτικό πρόγραμμα περιποίησης ως τα άκρα, που συνδυάζει ομορφιά και υγεία, στην μοναδική τιμή προσφορά 49 Ευρώ μόνο!!!

Σούπερ προσφορά για τους εκλεκτούς μας φίλους στο μοναδικό πρόγραμμα:


Υδρομασάζ στην υπερπολυτελή πισίνα ιαματικού νερού Σάουνα και Ατμόλουτρο!!!
10 Συνεδρίες 1 ώρα & 30 λεπτά η κάθε μια στο χρόνο και στις ημέρες που εσείς θα επιλέξετε...


από 220 ευρώ ΜΟΝΟ 170 ευρώ!!!


Η προσφορές μας ισχύουν έως 31 Ιουλίου 2012!!!
Στις ανωτέρω προσφορές, όλοι οι φόροι συμπεριλαμβάνονται. Εκμεταλλευτείτε τη μοναδική προσφορά μας και προλάβετε να κλείσετε το ραντεβού σας τώρα, με την πληρέστερη τηλεφωνική εξυπηρέτηση!!!
Καθημερινά: 10.00 - 20.00
website: www.loutrakispa.gr
e-mail: info@loutrakispa.gr
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: +30 27440 62186, +30 27440 22215, Φαξ: +30 27440 62187

Δεν υπάρχουν σχόλια: