Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Αγαπητοί αναγνώστες ο τίτλος που διαβάζεται είναι ο τίτλος τιμής που εσείς έχετε δώσει στην εφημερίδα την οποία στηρίζεται δεκαέξι ολό­κληρα χρόνια.

 

Πριν 16 χρόνια ξεκινήσαμε αυτή την εκδοτική προ­σπάθεια για την περιοχή μας και αντέξαμε κόντρα στην κακεντρέχεια πολλών, γιατί όπως είναι γνωστό οι περισσότεροι όταν γίνεται μία προσπάθεια τον κακό λόγο έχουν στο στόμα τους και ποτέ τον καλό λόγο. Και τι δεν είχαμε ακούσει όταν πρωτοξεκινή­σαμε την έκδοση της εφημερίδας. Τι ότι το ΚΑΖΙΝΟ είναι από πίσω τι, ότι κρύβονταν πολιτικά συμφέρο­ντα και πολλά άλλα που δεν γράφονται. Το σπουδαι­ότερο από όλα είναι ότι όλοι αυτοί που τα έλεγαν αυτά και τους γνωρίζαμε ήρθαν μετά ένας ένας να μας δηλώσουν τη φιλία τους. Δεν πειράζει ο χρόνος τους διέψευσε όταν αντιλήφθηκαν ότι είμαστε πραγ­ματικά το βήμα των δημοτών, είμαστε η φωνή όλων των κατοίκων αυτού του δήμου και όχι μόνο.

Η εφημερίδα μας όλα αυτά τα χρόνια δεν εξυπη­ρέτησε ποτέ κανέναν για ίδιο όφελος. Δεν έπαιξε πολιτικά παιχνίδια σε βάρος κανενός. Δεν ασχολή­θηκε ποτέ με καμία άλλη τοπική εφημερίδα, τουνα­ντίον αυτοί ασχολήθηκαν με μας. Η εφημερίδα μας δεν χαρίζεται και δεν διανέμεται  δωρεάν. Πήγαινε και πηγαίνει όλα αυτά τα χρό­νια με συνδρομές. Μόνο στον πρώην δήμο Αγίων Θεοδώρων δεν έχουμε ακόμη φτιάξει την κατάστα­ση των αναγνωστών και διανέμεται. Και επειδή τα γραπτά μένουν θα σας θυμίσουμε τις σχέσεις μας με όλες τις δημοτικές αρχές από την έκδοση της εφημερίδας μας έως σήμερα κι εσείς θα βγάλετε τα συμπεράσματα σας.

ΤΟ ΒΗΜΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: