Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ Α2 ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2012



Με αφορμή την αναβολή της 1ης Αγωνιστικής της Α1 Εθνικής λόγω της αποχής των διαιτητών η ομάδα βρήκε τον χρόνο να παραβρεθεί στην πιο σημαντική εμπορική συνάντηση του νομού μας και της περιφέρειας της Πελοποννήσου ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2012.


Είναι η εμπορική έκθεση που έχει τους περισσότερους επισκέπτες και με πολλές εμπορικές συμμετοχές. Μέσα σε αυτές η ομάδα μας επισκέφτηκε τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου LTO, το εξαιρετικό και μοναδικό Loutraki Thermal Spa του Δήμου μας, το Πυροσβεστικό Σώμα Κορινθίας, την ποδοσφαιρική ομάδα της Κορίνθου, τον σύνδεσμο Αρτοποιών και Μύλους Παπαφίλη.
Παρακολουθήσαμε την έκθεση φωτογραφίας του Κου Φλορίν.
Ο πρόεδρος τους επιμελητηρίου Κος Νανόπουλος Β. μαζί με τον Κο Κουκουλάκη Σωτήρη, μας καλώς όρισαν στην έκθεση και φωτογραφηθήκαμε στο περίπτερο του επιμελητηρίου Κορινθία 2012 – Ένας τόπος με πολλές επιλογές, ακόμη και στα αθλητικά δρώμενα.

Αγωνιστικά ελπίζουμε οι σύνδεσμοι διαιτησίας της Χειροσφαίρισης να αλλάξουν άποψη λαμβάνοντας τις δυσκολίες όλων και να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία σε όλους.

Η 2η αγωνιστική θα ξεκινήσει το επόμενο Σάββατο 6.10.12 για την ομάδα μας στην Θεσσαλονίκη αντιμετωπίζοντας τον κυπελλούχο ΠΑΟΚ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: