Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Α.Ο.ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΦΩΚΑΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΛΕΩΝΩΝ 5-3



    Βροχή από γκόλ στην Περαχώρα σήμερα που ούτε λίγο ούτε πολύ σημειώθηκαν 8 τέρματα.



Η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι και προηγήθηκε στο σκόρ στο 24' μετά από πολύ καλή ενέργεια των Κόντη, Γιαννούλη και Κανάκη με τον τελευταίο να ανοίγει το σκόρ.Από το γκόλ και έπειτα η ομάδα μας είχε ένα άσχημο 20 λεπτό και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δεχθούμε 2 γκόλ στο 35' και στο 42' αντίστοιχα, με αποτέλασμα το σκορ ημιχρόνου να είναι 1-2.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε αποφασισμένη να γυρίσει το ματσ, όπως και έγινε.Στο 48' ήρθε η ισσοφάριση, με αυτογκόλ μετά από εκτέλεση φάουλ του Λόγγρου.
Ε ,η ισοφάριση ήταν η αρχή, από εκέι και έπειτα η ομάδα μας έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο έκανε πάρα πολλές ευκαιρίες και κατάφερε να σημειώσει άλλα 3 τέρ
ματα.
Στο 62' μετά από εκτέλεση πέναλντυ του Γιαννούλη έγινε το 3-2(κακός δεν δόθηκε 2η κίτρινη στον τερματοφύλακα του Φωκα για την ανατροπή), στο 64' ο Κόντης έκανε το 4-2 και ο ίδιος παίχτης στο 74' έκανε το 5-2.Το μόνο που κατάφερε ο Φωκάς ήταν να μειώσει το σκόρ στο 85' μέτα από εκτέλεση κόρνερ και από λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα μας Δρίτσα διαμορφόθηκε το τελικό σκορ 5-3.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Α.Ο.ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ: Δρίτσας,Θυμής,Δημόπουλος,Ζιώγας(70'Παπαδημητρίου),Λογοθέτης,Παππάς,Θώδης,Λόγγρος,Γιαννούλης(80'Μπάρτζης),Κόντης,Κανάκης.

ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛΕΩΝΩΝ:Δημητρίου,Λώλης,Καραμπέτσος,Zylali,Πασσιας,Μαντζιώρος,Παπαδάς(55'Διαμαντόπουλος),
Ξύδης(75'Πάστρας),Βουρβόπουλος,Τσώτος,Κυριάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: