Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

«Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ»!


ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.
ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ;
Κώστα Λογοθέτη, θα μπορούσες να εκθέσεις στην αυριανή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου από πότε έχει να συνεδριάσει το διαχειριστικό συμβούλιο στην Club Hotel Casino Loutraki (CHCL) και γιατί;
Προς ενημέρωση λοιπόν του σώματος, είναι αναγκαίο να πληροφορηθούν άπαντες οι δημοτικοί σύμβουλοι συγκεκριμένα περιστατικά που στόχο είχαν αφενός να καταστήσουν τη Λουτράκι Α.Ε. ισότιμο μέλος στο πλαίσιο λειτουργιών της CHCL, αφετέρου να φέρουν χρήματα στο ταμείο της δημοτικής εταιρείας.
Ο σχεδιασμός αυτός ξεκίνησε πριν ακόμη αναλάβει τη διοίκηση του δήμου ο Κώστας Λογοθέτης και μ’ αυτό το γνώμονα συνεστήθη ο νυν άτυπος σύμβουλος του δημάρχου Γιώργος Γιαννιτσόπουλος, ο οποίος είχε διάθεση να υποδείξει πώς η εταιρεία θα έφθανε να διεκδικήσει ακόμη και ενδεχομένως «κρυφά» ποσά που σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα μπορούσαν να ανακαλυφθούν. Αυτός ήταν και ο λόγος που συνεφωνήθη μεταξύ της τριανδρίας της εταιρείας, δια αντικλήτου να εισπράττει μηνιαίως το ποσόν των € 10.000 μικτά. Φυσικά, όχι μόνον η Λουτράκι Α.Ε. μετά την εκπαραθύρωση της τριανδρίας -Δημήτρη Κοντού, Γιώργου Κακαβά (παραίτηση), Χαράλαμπου Δοσσαρά- δεν έχει εισπράξει ευρώ, αλλά έχει υποστεί, ως γνωστόν, ήδη και τεράστια ζημία.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Γιώργος Γιαννιτσόπουλος έχοντας γνώση εκ των έσω τη λειτουργία της CHCL, είχε υποδείξει οι συνεδριάσεις του διαχειριστικού συμβουλίου να πραγματοποιούνται κάθε δεκαπενθήμερο. Τελικά, στη δεύτερη συνεδρίαση του οργάνου, συνεφωνήθη οι συνεδριάσεις να είναι μηνιαίες.
Ένα χρόνο μετά, ο Γιώργος Γιαννιτσόπουλος παραμένει στο πλευρό του Κώστα Λογοθέτη, αλλά συνεδρίαση του διαχειριστικού συμβουλίου έχει να πραγματοποιηθεί περίπου ένα τρίμηνο. Είναι γνωστό τοις πάσι, ότι ο Γιώργος Γιαννιτσόπουλος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον επιστήθιο φίλο του γενικό διευθυντής της CHCL Shmuel Ephron, έχει αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τον άλλο καλό του φίλο μεγαλομέτοχο και πρόεδρο του Δ.Σ. της Club Hotel Loutraki (CHL) S.A. Moshe Bublil, ενώ κατ’ ανάγκην είναι ανεκτός και από το διευθύνοντα σύμβουλο της CHL και διαχειριστή της CHCL Νικόλαο Δαούλη Ρεμαντά.
Τελικά, σε τούτη τη την κρίσιμη φάση, Κώστα Λογοθέτη που συνειδητά χανταβουλιάζετε τη Λουτράκι Α.Ε. και μαζί της το Loutraki Thermal Spa, θα μπορούσες να εκθέσεις ποιές είναι οι νέες κατευθύνσεις που σου έχει δώσει ο Γιώργος Γιαννιτσόπουλος και δεν αντιδράς που δεν συνεδριάζει το διαχειριστικό συμβούλιο της CHCL;
Η λογική λέει, ότι άπαντες θα αναμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την τοποθέτηση του δημάρχου Κώστα Λογοθέτη!
loutraki press

Δεν υπάρχουν σχόλια: