Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΖΩΗΣ(;) ΓΙΑ ΤΟ LOUTRAKI THERMAL SPA







Οι εργαζόμενοι στη Λουτράκι Α.Ε. και κατ’ επέκτασιν στο Loutraki Thermal Spa μπορούν να είναι ήσυχοι για τις αποδοχές τους για τον παρόντα μήνα,
καθώς επίσης και το επόμενο δίμηνο.
 
 Όπως επίσης ότι θα λειτουργεί για το ίδιο διάστημα και το στολίδι της πόλης. Εκτός πλέον, αν η «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.» αλλάξει γνώμη, κάτι που δεν φαίνεται να γίνεται προς το παρόν;
Η εξέλιξη αυτή της τελευταίας εβδομάδος, έχει αποθρασύνει συμβούλους του δημάρχου Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη, με συνέπεια η ανοησία τους να κτυπάει ταβάνι, όταν ισχυρίζονται ότι θα εκτεθούν οι δέκα που υπέγραψαν για την έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου.
Καταβλήθηκαν προσπάθειες, έχει κρατηθεί ο Γιώργος Βλάχος κι όλοι περιμένουν με αγωνία να είναι θετική η δικαστική απόφαση που θα διαγράφει οριστικά κι αμετάκλητα το πρόστιμο στο βιολογικό καθαρισμό των Αγ. Θεοδώρων, έτσι ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την απεμπλοκή επιστροφής ΦΠΑ ύψους € 1.500.000 που είναι μπλοκαρισμένο στη ΔΥΟ Κορίνθου, εξαιτίας του εν λόγω προστίμου.
Με τα χρήματα αυτά, θα καλυφθούν οι τρέχουσες υποχρεώσεις σε ανελαστικές δαπάνες, ενώ περισσότερο από € 1.300.000 κανονικά πρέπει να καταβληθεί στην εργολήπτρια εταιρεία, ακόμη κι ως έναντι του διακανονισμού που είχε ξεκινήσει αρχές του καλοκαιριού του 2011.
Παράλληλα, ο Κώστας Λογοθέτης με τους συμβούλους του, θα πρέπει να σταματήσουν τη δουλοπρεπή στάση τους έναντι της Club Hotel Casino Loutraki (CHCL) και να διεκδικήσουν σε τούτη τη φάση το ποσό την αγωγής περίπου € 1.650.000 του 2006 που ξεπούλησαν και ματαίωσαν το 2011, μαζί με τους τόκους που επισύρονται. Αν ο «συγγενής» κουμπάρος του, νομικός του σύμβουλος αμειβόμενος από την CHCL Δημήτρης Κονομόδης δεν μπορεί να διαπραγματευθεί με το διαχειριστή της κοινοπραξίας Νικόλαο Δαούλη Ρεμαντά, να παραχωρήσει τη θέση του σε άλλο νομικό που θα υπερασπισθεί πραγματικά τα συμφέροντα του δήμου Λουτρακίου -όχι σαν το δήμαρχο και τους σύμβουλους του- που θέλουν να κάνουν τα «καλά παιδιά» με πρώτο και καλύτερο τον Γιώργο Γιαννιτσόπουλο.
Η κοινή γνώμη του δήμου Λουτρακίου, θα πρέπει να έχει υπόψη της ότι θα πληρώσει πάρα πολύ ακριβά όσα συμβαίνουν αυτές τις ημέρες με τη μειοδοτική στάση όλο το προηγούμενο διάστημα του Κώστα Λογοθέτη, συμβούλων του και κάποιων εκ της αυλής του.
Τα δεινά για το δήμο Λουτρακίου και τους πολίτες του, εξαιτίας της σημερινής δημοτικής αρχής είναι μπροστά και θα έχουν δυσβάσταχτες επιπτώσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια: