Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

17 ΧΡΟΝΙΑ ΒΗΜΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ




 17 ΧΡΟΝΙΑ ΒΗΜΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

 Μπήκαμε στο 17 χρόνο κυκλοφορίας και γιορτάζουμε έχοντας κάθε λόγο γι' αυτό γιατί αλλάξαμε το σκηνικό. Φέραμε την επανάσταση στην τοπική κοινωνία πριν 16 χρόνια ξεκινήσαμε  και θα συνεχί­σουμε όσο ο Θεός μας έχει όλους καλά. Μερικοί μας είπαν ευκαιριακούς και περίμεναν μήνα με το μήνα να κλεί­σουμε την εφημερίδα, όμως ατύχησαν.
 Γιατί η επανάσταση μας επιβλήθηκε από εσάς τους αναγνώστες και σε στιγ­μές κρίσης. Το Βήμα Λουτρακίου- Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων είναι το Βήμα των δημοτών και όχι μόνο. Είναι η ελεύθερη έκφραση που έλειπε παντε­λώς από την περιοχή μας και δη από την το Δήμο Λουτρακίου - Αγίων Θεο­δώρων   και   την   ευρύτερη   περιοχή Ίσθμια, Κυρά Βρύση, Πίσια, Σχίνο και φυσικά Κόρινθο Λουτράκι-Περαχώρα. Θέλουμε  να  ευχαριστήσουμε  όλους όσοι με εμπιστοσύνη μας περιέβαλαν και μας στήριξαν ηθικά
 Όταν  ξεκινήσαμε  είμαστε  λίγοι  και τώρα είμαστε πολλοί. Γι' αυτό μέσα από αυτή την σελίδα θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους και αυτούς που επαινούν την προσπάθεια μας, και αυ­τούς που προσπαθούν να μας βάλουν τρικλοποδιές. Γίναμε πλέον παλιοί και ο παλιός είναι αλλιώς. Ξέρουμε ότι κατά καιρούς έχουμε στε­ναχωρήσει με την κριτική μας αρκε­τούς.
 Καλοπροαίρετη κριτική σημαίνει πολλά όσοι το καταλαβαίνουν, το κα­ταλαβαίνουν. Μερικοί φωστήρες ίσως τα σχόλια μας τα θεωρούν επί προσω­πικού και τους αρέσει μέσα από τις σε­λίδες μας να τους χαϊδεύουμε τα αυτιά. Τότε τους λέμε ότι δεν πρέπει να ασχο­λούνται με την πολιτική και τα κοινά. Δεν είναι τυχαίο ότι βαλλόμεθα. Τι να κάνουμε φαίνεται ότι ενοχλούμε γιατί αντέξαμε όλα αυτά τα χρόνια με επι­μονή και υπομονή. Τους λέμε όμως ότι όλα εδώ πληρώνονται.
 Η εφημερίδα πρέπει να γράφει τα γεγονότα και να μεταφέρει σκέψεις, απόψεις και προ­βληματισμούς.

Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας. Το ΒΗΜΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ είναι το δικό σας Βήμα, ευχόμαστε σε όλους σας υγεία και μακριά... από κακογλωσ-σιά. Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω. Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά για να γιορτάσουμε μαζί το 18ο χρόνο της εφημερίδας.







Δεν υπάρχουν σχόλια: