Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Νίκησε εκτός έδρας τον Αρη Νίκαιας ο Ποσειδώνας στο Χάντμπολ. Στην 7η θέση.






  

Το Σαββατοκύριακο 25/26 Απριλίου ολοκληρώθηκε η 21η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ελλάδος στο Χάντμπολ. Τα αποτελέσματα της κατηγορίας ήταν: ΑΣΕ ΔΟΥΚΑΣ – ΑΕΚ 21-24, ΠΑΟΚ – ΧΑΝΘ 39-30, Άρης Νίκαιας – Ποσειδώνας Λουτρακίου 21-29, Αερωππός Έδεσσας – Φίλιππος Βέροιας 26-22, Διομήδης Άργους – Πανελλήνιος ΓΣ 32-11 και ΓΑΣ Κιλκίς – Φοίβος Συκεών 28-20.

Από την προτελευταία αγωνιστική ξεχωρίζει η νίκη της ΑΕΚ επι του Δούκα και η εξασφάλιση της 2ης θέσης στα play off, ενώ αξιοσημείωτη είναι και η αμυντική λειτουργία του Διομήδη με παθητικό 11 γκόλ.
Η ομάδα μας στο προτελευταίο της παιχνίδι νίκησε την ομάδα του Άρη Νίκαιας με 21-29. Από την αρχή του αγώνα η ομάδα μας έδειξε ότι με εύκολο ή με δύσκολο τρόπο θα έπαιρνε τους δύο βαθμούς.
Βέβαια το βαρύ κλίμα ήταν έκδηλο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα από τον υποβιβασμό του Άρη στην Α2 Εθνική Κατηγορία από την προηγούμενη αγωνιστική.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα μας να έχει την πρωτοβουλία των επιλογών μέσα στο γήπεδο με τον τερματοφύλακά μας Γ. Μπάρμπα να έχει τον πλήρη έλεγχο των απειλητικών διαθέσεων των παικτών του Άρη.
Από την ομάδα μας ξεχώρισε για μια ακόμη φορά ο Skrobic επιθετικά και αμυντικά με συμπαραστάτες τους Βαμβακά, Βασιλειάδη και Vujanovic. O Δημητρόπουλος με πολύ καλή διάθεση και όρεξη βοήθησε όσο μπορούσε ενώ ‘’ψαρωμένος’’ ήταν και ο μικρός μας Γκιούρκεν που το μέλλον είναι μπροστά του .
Επίσης πολύ καλός και ο Βλαχογεώργος στο τέρμα όταν χρειάστηκε να μπει στο αγωνιστικό χώρο όπως επίσης πολύ καλή επάνοδο είχε και ο Πέρρος.

Πλέον η τελευταία αγωνιστική είναι προ των πυλών.
11 ΜΑΙΟΥ στις 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο Γ.Γαλανόπουλος.
Κάνουμε γενικό κάλεσμα ΟΛΩΝ των φιλάθλων να είναι παρών στο γήπεδο. Πρέπει όλοι μαζί να δείξουμε στα παιδιά που πάλεψαν όλη τη χρονιά ότι είμαστε στο πλευρό τους. Έστω και στο τελευταίο παιχνίδι.
Πρέπει να δείξουμε ότι την στηρίζουμε ΟΛΟΙ, την ομάδα είτε είμαστε φίλοι του Χάντμπολ είτε όχι.
Πρέπει να χειροκροτήσουμε τους αθλητές της ομάδας μας που πάλεψαν  να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία ενώ θα μπορούσαν να πάνε και πιο ψηλά αλλά κάτω από αρκετά δύσκολες συνθήκες αγωνίστηκαν και πάλεψαν για την ομάδα στην Α1 Εθνική Κατηγορία.
Είναι για την πόλη μας και την περιοχή μας υψίστης σημασίας να στηρίζουμε ΟΛΕΣ τις ομάδες και όλα τα αθλήματα που μας προσφέρουν διεξόδους.

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ- ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 21-29
Τα δεκάλεπτα: 2-5, 3-10, 6-16 (ημχ.), 9-20, 16-24, 21-29

ΑΡΗΣ (Τάκης Μελετάκος): Μανουσέλης 3, Κουρής, Νιαρχάκος 2, Μπουλούμπασης, Μελετάκος 3, Γρηγοράκης, Μαλανδρένιας 1, Καραστέργιος 2, Χατσίκας 5, Χρηματόπουλος, Μουρελάτος, Λεωνίδας 5, Μπελεχρής, Γραμματικόπουλος.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Κώστας Χατζηκωνσταντίνου): Βλαχογεώργος, Σκρόμπιτς 9, Χριστοδούλου, Βαμβακάς 4, Πέρρος 7, Μουτσάι, Δημητρόπουλος 1, Τούρκια, Παλαιολόγος, Μπάμπης, Μπάρμπας, Χατζηκωνσταντίνου Ν. 4, Βουγιάνοβιτς, Χατζηκωνσταντίνου Νάσος 1, Βασιλειάδης, Ρουμελιώτης 1.
Διαιτητές: Τσάμος- Τσάκωνας, Δίλεπτα: 3-5, Πέναλτι: 4/4-2/2


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Α1 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
α/α
Σωματείο
Βαθ.
1
ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ
39
2
Α.Ε.Κ.
38
3
Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ
34
4
Π.Α.Ο.Κ
33
5
Γ.Α.Σ ΚΙΛΚΙΣ
23
6
ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ
21
7
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
16
8
Χ.Α.Ν.Θ
14
9
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
12
10
ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ
12
11
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
6
12
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ
4


Δεν υπάρχουν σχόλια: