Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Η ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΠΗ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ Κ. ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ!


Το θράσος του Κώστα Λογοθέτη και των μελών της δημοτικής αρχής του αναμένει μεγάλη πλειοψηφία των κατοίκων του δήμου Λουτρακίου να ζήσει από πρώτο χέρι ενόψει της μεγάλης Εβδομάδας και κυριότερα της περιφοράς του Επιταφίου σε δέκα έξι ημέρες, όπου μετά από τέτοιου μεγέθους αυτογελοιοποίηση θα καμαρώνουν αντί να ντρέπονται και να κρύβονται από προσώπου Γης, ως να μην συμβαίνει τίποτα.

Χθες, σε όλες τις τηλεφωνικές επικοινωνίες, μηδενός εξαιρουμένου οι φίλοι του loutraki-press έκαναν λόγο για τα χάλια αυτών που διοικούν το δήμο Λουτρακίου και διερωτώντο πόσο χαμηλά είναι ικανοί ακόμη να τον φθάσουν, εκφράζοντας την απορία - ερώτημα: «Γιατί τόσο μένος και μίσος να επιφέρουν στον τόπο τόσο μεγάλη καταστροφή;»
Όλοι έκαναν λόγο για τις προσωπικές παθογένειες των μελών της δημοτικής αρχής, οι πολίτες νιώθουν εξαπατημένοι, έχουν συνειδητοποιήσει ότι τίποτα απολύτως δεν πρόκειται να αλλάξει προς το καλύτερο, απλά είναι σίγουροι κι αναμένουν να έρθουν ακόμη χειρότερες ημέρες.
Λόγω της επικίνδυνης ανικανότητάς τους, καθημερινά εκτιμάται ότι θα κατασκευάζουν από ένα εχθρό, θα τον στοχοποιούν και θα του επιτίθενται με λάσπη να το διασύρουν μήπως και βελτιώσουν το γόητρό τους. Όταν κι αυτή η μέθοδος δεν θα έχει αποτέλεσμα θα τρώνε τις σάρκες μεταξύ τους και ο καθένας θα στοχοποιεί κάποιον στους υπολοίπους ως τον κύριο υπεύθυνο. Προς το παρόν, ευελπιστώντας ότι κοροϊδεύουν την κοινή γνώμη, στοχοποιούν τους τέσσερις που δεν υπερψήφισαν τη φασιστική πρόταση καρατόμησης του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Άρη Μαρίνη, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι το μέγεθος της ανικανότητάς τους φθάνει σε τέτοιο σημείο που αδυνατούν να τηρήσουν ακόμη και τα συμπεφωνημένα.
Παράδειγμα, της καρατόμησης του Άρη Μαρίνη υποστηρικτής δεν ήταν ο Αργύρης Ψυχογιός, γιατί γίνεται προφανές ότι ο άνθρωπος δεν διέπεται από φασιστικές αντιλήψεις όπως όλοι αυτοί. Για να τον δελεάσουν και να τον αποπροσανατολίσουν, του παρουσίασαν πρόταση πακέτο καρατόμησης και ψήφισης νέου προσώπου ως προέδρου, όπου εδώ οι σχεδιασμοί τους ακυρώθηκαν από τον πολιτικό τους συνέταιρο Παύλο Παύλου, γιατί φαίνεται ότι ούτε και μ’ αυτόν δεν είχαν κάνει ξεκάθαρες κουβέντες! Συνέπεια αυτού ήταν, ο Παύλος Παύλου φοβούμενος να μην γίνει αντιληπτός κι εκτεθεί, να αναγκασθεί να τους αδειάσει μη συναινώντας στα βρώμικα σχέδιά τους.
Το δυστύχημα -ευτυχώς για τους υγιώς σκεπτόμενους ανθρώπους- για όλα αυτά που πράττουν είναι ότι αισθάνονται να τα έχουν όλα καλώς καμωμένα, με συνέπεια να μην αντιλαμβάνονται τη μεγάλη καταστροφή που προκαλούν δημιουργώντας χάσμα στο τοπικό γίγνεσθαι, με συνέπεια για να επουλωθούν οι συγκεκριμένες πληγές, θα πρέπει να απαιτηθούν πάρα πολλά χρόνια.
Είναι υπέρ του δέοντος σίγουρο ότι η παρούσα δημοτική αρχή με επικεφαλής τον Κώστα Λογοθέτη έχει ξεπεράσει τον πάτο και σκάβει λαγούμια εξαθλίωσης του τόπου, για να μην χάσει τα κεκτημένα της και κατά βάση οι αμειβόμενοί της να απολέσουν το μηνιαίο μισθό μιας και ως χώρα βιώνουμε τις χειρότερες στιγμές στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας.
Όλους αυτούς, επεσήμανε χθες το βράδυ πρώην κορυφαίος θεσμικός παράγοντας σε επικοινωνία του με το loutraki-press, ότι δεν τους ανέχεται ακόμη και η σπηλιά του Κόρπη… για να μείνουν κρυμμένοι από την τοπική κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: