Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Η «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΤΕ» ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ Δ.Σ.


Του λολού δεν είναι ανάγκη να του κρεμάσεις κουδούνια, γιατί περνάει και κουδουνάει μόνος του λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Κατά συνέπεια, κάλιο το μάτι παρά τ’ όνομα. Δυστυχώς για το δήμο Λουτρακίου, τ’ όνομα έχει βγει στον πρώτο πολίτη του και ουδείς δεν εμπιστεύεται πλέον τα λεγόμενά του, λαμβανομένου υπόψη ότι καθημερινά σκάνε και νέες… βόμβες που έχει εκστομίσει ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης.

Αυτό προκύπτει μεταξύ άλλων και από την επιστολή που έχει στείλει με ημερομηνία 10 Απριλίου 2013 η εργολήπτρια εταιρεία του Loutraki Thermal Spa στον πρόεδρο της Λουτράκι Α.Ε. και τα μέλη του Δ.Σ. της εταιρείας, στο κείμενο της οποίας μεταξύ άλλων σε ορισμένα της σημεία αναφέρεται χαρακτηριστικά:
«Μετά την έκδοση των διαταγών πληρωμής και μετά από εκτεταμένο διάλογο μαζί σας καταλήξαμε στο προαναφερθέν Ιδιωτικό Συμφωνητικό το οποίο καταγγέλθηκε από την πλευρά μας στις 23/01/2013 καθόσον η εταιρεία σας κατέστη επανειλημμένως υπερήμερη όσον αφορά στην τήρηση των συμφωνηθέντων και την καταβολή των εκεί προβλεπομένων δόσεων. Συγκεκριμένα, ενώ με το συγκεκριμένο Ιδιωτικό Συμφωνητικό προβλέπονταν ότι μέχρι τις 31/03/2013 θα μας είχαν καταβληθεί € 940.000 € τελικώς μας έχουν καταβληθεί μόνο € 210.000».
Αφού είναι γνωστό ότι ο Κώστας Λογοθέτης ταλαιπωρεί την εταιρεία από τον Μάιο του 2011, οπότε είχε γίνει και η πρώτη συμφωνία - συμβιβασμός υπό τις ενέργειες του τότε αντιπροέδρου Δημήτρη Κοντού με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο Γιώργο Βλάχο, έκτοτε ο Κώστας Λογοθέτης τον κοροϊδεύει διαρκώς και δεν τηρεί υποσχέσεις και δεσμεύσεις.
Χαρακτηριστικό είναι ότι στην εν λόγω επιστολή αναφέρεται:
«Το παραπάνω γεγονός έχει δημιουργήσει τεράστιο οικονομικό πρόβλημα στην εταιρεία μας καθώς και σοβαρό πρόβλημα αξιοπιστίας μας στη σχέση μας με τις  πιστώτριες τράπεζες.»
Το διοικητικό συμβούλιο που συγκαλείται αύριο στη Λουτράκι Α.Ε. δεν γίνεται με προτροπή του προέδρου της εταιρείας Κώστα Λογοθέτη, αλλά του επισπεύδοντος τον πλειστηριασμό Γιώργου Βλάχου, ο οποίος αφού πια έχει μπαφιάσει κι εξαντληθεί από τα ψέματα και την κοροϊδία του Κώστα Λογοθέτη λόγω των απευθείας συνεννοήσεων, σε άλλο σημείο της επιστολής του αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Εάν θεωρείτε ότι υπάρχει δυνατότητα διακανονισμού με ειλικρινή και εφικτή διατύπωση των όρων, σας καλούμε να συγκαλέσετε διοικητικό συμβούλιο προκειμένου να αναπτυχθούν και εξειδικευθούν οι προτάσεις μας και να συζητηθεί το φλέγον για την εταιρεία μας ζήτημα της αποπληρωμής της οφειλής.»
Με την επισήμανση αυτή, ο Γιώργος Βλάχος ζητεί πλέον τη δέσμευση του Δ.Σ. της εταιρείας, αφού πλέον δεν μπορεί να βρει άκρη με τον πρόεδρό της Κώστα Λογοθέτη.
Πάντως, καλόν θα είναι να μην ακουσθεί αύριο πρόταση να μετατρέψουμε την κοινοπραξία σε ανώνυμη εταιρεία για να πάρουμε ρευστό από την Club Hotel Loutraki S.A., γιατί η εταιρεία χρωστάει πολλά εκατομμύρια στη Λουτράκι Α.Ε. 
Καλόν θα είναι αρχής γενομένης από τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης να αρχίσουν να ζητούνται επισταμένως αυτά τα χρήματα, γιατί ο Κώστας Λογοθέτης με τους δύο συμβούλους του, σκόπιμα και με πρόθεση έφεραν την εταιρεία σ’ αυτό το σημείο και παρασύρεται στην καταστροφή ολόκληρος ο δήμος Λουτρακίου.
loutraki press

Δεν υπάρχουν σχόλια: