Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Σ. Νικολάου, είναι ντροπή να μιλάς εσύ για ήθος και αξιοπρέπεια στους Περαχωρίτες.



Σύμφωνα με τις μαρτυρίες όλων όσων παρευρέθηκαν στην αίθουσα του Δ.Σ. ευθύς μετά την ψηφοφορία φιάσκο και βατερλώ για τον δήμαρχο Κ. Λογοθέτη και τον πρόεδρο Σ. Νικολάου, ο δεύτερος καταφέρθηκε με χαρακτηρισμούς περί αξιοπρέπειας, ανδρισμού και ήθους για τους Περαχωρίτες συμβούλους Δ. Πέτρου και Π. Βαρελά. 

Ο λόγος; Σύμφωνα με την δική του κατανόηση, οι δύο σύμβουλοι δεν "υπάκουσαν" στην γραμμή Λογοθέτη για το θέμα της αποπομπής του Α. Μαρίνη.
Κοίτα ποιός μιλάει λοιπόν. Ο πρόεδρος που δήλωσε στο δημοτικό συμβούλιο ότι εάν αλλάξει η ημερομηνία του συμβουλίου για την συζήτηση του θέματος για την κατάσχεση του ΣΠΑ, θα παραιτείτο. Αλλά και η ημερομηνία άλλαξε, και ο ίδιος συνεχίζει.
Μιλάει ο πρόεδρος του Δ.Σ που κατά τη διάρκεια των τελευταίων συνεδριάσεων έχει προβεί σε πλήρη καταστρατήγηση των κανονισμών, αφού αφενός έχει φιμώσει ετσιθελικά τους φορείς, τους
δημότες και τους πολίτες, και αφετέρου αρνείται να συζητά θέματα που προτείνονται από τους επικεφαλής των συνδυασμών και από τους δημοτικούς συμβούλους.
Είναι ντροπή κε Νικολάου να μιλάτε για κάτι που εσείς δεν το έχετε τιμήσει, ήτοι την αξιοπρέπεια, αφού θα έπρεπε τώρα να έχετε παραιτηθεί.
Και είναι ακόμα μεγαλύτερη ντροπή όταν καταφέρεστε κατά κάποιων οι οποίοι εξ αρχής είχαν δηλώσει ότι δεν έχουν πεισθεί από τις αστείες αιτιάσεις και τις "κατινιές" των συμβούλων Μ. Στάμου και Σ Λέζου κατά του Α. Μαρίνη.
Και είναι κρίμα, γιατί ένας κατά τα λοιπά σοβαρός άνθρωπος σύρεται σε ανούσια λογίδρια περί δηλητηρίων νέων ανθρώπων, και υπερθεματίζει τις εμμονές και τις προσωπικές κόντρες του δημάρχου.
Κρίμα πρόεδρε Σ. Νικολάου. Οι δημότες εδώ στο Λουτράκι και στη Περαχώρα δεν σας ήξεραν. Τώρα προφανώς σας έχουν μάθει καλά. Και από την καλή και από την ανάποδη. 
loutraki one

Δεν υπάρχουν σχόλια: