Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

ΩΡΑΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΑΡΙΝΗ ΜΕ ΥΠΟΒΙΒΑΣΗ ΣΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ


Με εναέριες ανακυβιστήσεις και εναέριες πιρουέτες, καθώς επίσης και με αρκετές λιάνσεις της πρότασης του έκτακτου στρατοδικείου "Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω" "" παίζεται σήμερα η δεύτερη πράξη του απαγχονισμού του Άρη Μαρίνη.
Μετά τον τραγέλαφο και την επιστροφή από την περιφέρεια Πελοποννήσου του προϋπολογισμού του δήμου Λουτρακίου, μετά τα όσα έγιναν για να υπερψηφισθεί ο προϋπολογισμός του «Προμηθέα», τα φασιστοειδή του δευτέρου ορόφου της Ιάσωνος λιαίνουν την πρότασή τους και ζητούν μόνον την αντικατάσταση προέδρου.
Στο εξάμβλωμα αυτό που θα ζήσουμε όλοι στη σημερινή συνεχιζόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο πρόεδρος του «Προμηθέα» στην επικοινωνία του loutraki-press απάντησε ότι θα υπερψηφίσει την εν λόγω πρόταση.
Επίσης από το 2ο όροφο της Ιάσωνος διέρρεε το όνομα του πρώην δημοτικού συμβούλου Γιάννη Λάμπρου που διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Παύλο Παύλου, προφανώς για να προκαταλάβει αλλαγή στάσης και του ιδίου για να τον εξωθήσει σε αποχώρηση, έτσι ώστε έχοντας μαζί του ως «δεκανίκι» την «ασπίδα» του Νίκο Λόη, να μπορεί επί των παρισταμένων να αποσπάσει τη σχετική πλειοψηφία.
Το loutraki-press επικοινώνησε με τον Γιάννη Λάμπρου, ο οποίος ισχυρίσθηκε ότι δεν έχει υπόψη του κάτι, δεν περισσεύει χρόνος λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων και κατά συνέπεια δεν θα είναι αυτός ο υποψήφιος.
Ο Κώστας Λογοθέτης, πάντως, στη χθεσινοβραδινή συγκέντρωση των δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού του "Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω" δεν αποκάλυπτε το όνομα του εκλεκτού του υποψηφίου και το κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό.
 loutraki-press

Δεν υπάρχουν σχόλια: