Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΕΝΘΥΜΕΙΣΘΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ;

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!
Στον Κώστα Λογοθέτη με τη δήθεν ασθενή μνήμη, αλλά στην ουσία μπερδεμένος και ο ίδιος από τον ορυμαγδό των ψεμάτων, αποκάλυψα:
Την υπεξαίρεση των δύο επιταγών απόρων για τη διευθέτηση προσωπικής οφειλής του, τις οποίες «βάφτισε» οικονομική ενίσχυση!
 Το σκάνδαλο με το «πνίξιμο» των € 10.000.000 της Γνωμοδότησης Τσοβόλα και τη συνειδητή και σκόπιμη ζημία της Λουτράκι Α.Ε. με σκοπό την ολική καταστροφή της.
 Τη ματαίωση της αγωγής κατά της Club Hotel Loutraki S.A. από την οποία η Λουτράκι Α.Ε., απώλεσε περισσότερα από € 2,6 εκατ. κεφάλαιο και τόκους.
 Τα «κάλπικα» ασφαλιστικά μέτρα που κατατέθηκαν και τα δύο αιτήματα των προσωρινών διαταγών.
 Την πλαστογράφηση της υπογραφής του έγκριτου νομικού Αθηνών Δημήτρη Τσοβόλα και τον εξαναγκασμό από τον ίδιο της απόσυρσης μιας αόριστης κι αντιφατικής αγωγής η οποία ήταν μεθοδευμένο να απολεσθεί.
 Την κατάσχεση στο Loutraki Thermal Spa που τη βαφτίσατε απλή καταγραφή και την άλλη ημέρα διαψεύσατε μόνος σας τον εαυτό σας.
Μετά από αυτά, πιστεύω να σας ενεργοποίησα λίγο τη δραστηριότητα στο κεφάλι σας κι ενδεχομένως και τη μνήμη αν διαθέτετε.
Έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα δεν θα μου κάνει εντύπωση, αν σας δω να καταγγέλλετε τον εαυτό σας. Είναι ένα από τα επόμενα βήματά σας. Υπομονή.
Π. Η.

Δεν υπάρχουν σχόλια: