Σάββατο 18 Μαΐου 2013

ΒΑΡΑΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ;



 

 

 

 ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ;

ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ


  Είναι πολύ λυπηρό να μιλάμε για την πρώτη Λουτρόπολη της Ελλάδας, το Λουτράκι και για την σημερινή της κατά­σταση.

•Ποιος θα μπορούσε ποτέ να διανοηθεί ότι η Μητρόπολη των Λουτροπόλεων έφτασε στο σημείο να της βγάζουν στο σφυρί το καινούργιο και το μοντέρνο υδροθεραπευτήριο της, Και για όσους δεν γνω­ρίζουν το υδροθεραπευτήριο τελεί υπό κατάσχεση, αφού χρωστάει γύρω στα πέντε (5) εκατομμύρια ευρώ στον ερ­γολάβο. Ποιος ευθύνεται γι' αυτήν την κατάσταση;

Είναι πολύ λυπηρό στην πρώτη πόλη που πρωτοεμφιαλώθηκε νερό και μητέρα
των εμφιαλωτηρίων σήμερα, να έχουν κλείσει όλα και να υπολειτουργεί μόνο ένα από
τα επτά που είχε; Είναι πολύ λυπηρό σε μία πόλη των εκατό χιλιάδων(100.000) κατοίκων τους θερι­
νούς μήνες να μην υπάρχουν γραφεία της ΔΕΗ παρά μόνο μια φορά την εβδομάδα να
ανοίγει το γραφείο της για να πληρώνουν τους λογα­ριασμούς. Ούτε το τελευταίο
χωριό να ήταν.

•Είναι πολύ λυπηρό αφού πριν λίγες μέρες έφυγαν και οι υπηρεσίες του ΙΚΑ που υπήρχαν στο Λουτράκι, τώρα για μία μικρή υπόθεση πρέπει να πηγαίνουν οι κάτοικοι στην Κόρινθο.

•Είναι πολύ λυπηρό αφού σε λίγο σύμφωνα με τις πλη­ροφορίες που έχουμε φεύγει και ο ΟΑΕΔ από την πόλη του Λουτρακίου που εξυπηρετεί εκατοντάδες εργαζομένους.

•Είναι πολύ λυπηρό που σε λίγους μήνες θα φύγει και το

αστυνομικό τμήμα Λουτρακίου σύμφωνα με το χρονοδιά­γραμμα του υπουργείου όπως ακούστηκε από επίσημα χείλη στην ημερίδα που έκανε η εφημερίδα μας πριν λίγους μή­νες για την εγκληματικότητα.

•Είναι πολύ λυπηρό και ενώ η εφημερίδα μας φώναζε τα έγραφε και έκρουε το κώδωνα του κινδύνου προς τους άρχο­ντες του τόπου εδώ και χρόνια για τα πιο πάνω προβλήματα σε κανέναν δεν ίδρωνε το αυτί.

Είναι πολύ λυπηρό η σημε­ρινή δημοτική αρχή να κάνει συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο για την αντιμετώπιση των πιο πάνω θεμάτων όταν πλέον είναι αργά. Και για να καταλάβετε αγαπητοί αναγνώ­στες αφού το ΙΚΑ είχε φύγει τότε θυμήθηκαν να αντιμετω­πίσουν τα προβλήματα, και να συζητούν το τι θα κάνουν.

Είναι για γέλια και για κλάμα­τα. Έκαναν λέει μια επιτροπή Ε ΚΑΙ τι θα κάνει η επιτροπή τώρα που η ΔΕΗ έχει φύγει; Τι θα κάνει η επιτροπή τώρα που το ΙΚΑ έχει φύγει;

Τι θα κάνει η επιτροπή τώρα που μαζεύουν τα πράγματα από τον ΟΑΕΔ; Ποιοι κοροϊ­δεύουν ποιόν.

Κύριοι πρώην και νυν δή­μαρχοι έχετε όλοι σας μερίδιο ευθύνης και από εσάς πρέπει οι δημότες να ζητήσουν ευθύ­νες και στον καθέναν ότι του αναλογεί. Είναι ντροπή όταν έρχονται οι εκλογές ο ένας υποψήφιος να ρίχνει τις ευθύνες στον άλλον και να ωραιοποιεί τα πράγματα.

Κύριοι υποψήφιοι όποιοι και όσοι θα είστε στις επόμενες δημοτικές εκλογές εμείς θα είμαστε εδώ να θυμίσουμε στους δημότες αυτό που πρέ­πει. Διότι εδώ και 17 χρόνια στο αρχείο μας υπάρχουν πολλές υποσχέσεις σε προε­κλογικά φυλλάδια που έμειναν μόνο λόγια. Και όπως όλοι γνωρίζουμε τα γραπτά μένουν.

^Θα είμαστε σκληροί και αμείλικτοι στις επόμενες δη­μοτικές εκλογές, διότι ο πα­λιός

είναι αλλιώς και ο βρεγ­μένος τη βροχή δετή φοβάται.

^Θα είμαστε με την αλήθεια και όχι με τις ψεύτικες προε­κλογικές υποσχέσεις.

^Θα είμαστε με τη διαφά­νεια και τον καθαρό πολπικό λόγο.

^Θα είμαστε με τον κοινό νου χωρίς να αποκλείουμε τίποτα...

Τη μπάλα στη σέντρα θα τη βάλουν οι δημότες και αυτοί θα σφυρίξουν και το πέναλτι του δεύτερου ημιχρόνου (δη­λαδή της δεύτερης Κυριακής) των εκλογών.

Κάτι που η εφημερίδα μας ξέρει να κάνει πολύ καλά.

Διότι όπως λέει και ο λαός μας όταν λέγεις την αλήθεια τον Θεό έχεις βοήθεια.

perahora.gr

ΒΗΜΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: