Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Τα ψέματα τέ­λος. Στην ώρα τους θα τα πούμε και θα τα γράψουμε.





 ΘΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ
 


Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφουμε για το σεβασμό στους θεσμούς, που πρέπει όλοι μας να έχουμε. Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφουμε για τη διαφάνεια, που πρέπει να έχουν όλοι όσοι ασχολούνται με τα κοινά και είναι εκλεγμένοι.
Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφουμε τη λαϊκή ρήση "στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα".
Στην πρώτη σελίδα δίνουμε το μήνυμα σε όλους όσοι έχουν εξουσία και μιλάμε για την τοπική μας κοινωνία και για το Δήμο Λουτρακίου - Αγ. Θεοδώρων.
Τα γράφουμε όλα αυτά, διότι ορισμένοι που είναι εκλεγμέ­νοι, αλλά και κάποιοι μη εκλεγμένοι, πρώην δημοτικοί μας άρ­χοντες που εδώ και πολύ καιρό παίζουν πίσω από την πλάτη μας πολιτικά παιχνιδάκια, χωρίς να σέβονται τους θεσμούς.
Θεσμός είναι η Αστυνομία.
Θεσμός είναι η δικαιοσύνη.
Θεσμός είναι η Εκκλησία.
Θεσμός είναι ο βουλευτής.
Θεσμός είναι ο δήμαρχος και πολλά άλλα.
Ε λοιπόν σε όλους αυτούς που για να επιβιώσουν πολιτικά, δεν τους σέβονται, τους λέμε ότι θα κατονομάσουμε πράγμα­τα και καταστάσεις, όταν θα έρθει η προεκλογική περίοδος για την εκλογή του νέου Δημάρχου. Στη δημοκρατία μας για τους σκεπτόμενους η εποχή του μπαμπούλα και των σωτήρων έχει τελειώσει.
Υ.Γ.: Σαν βρεγμένες γάτες νιαουρίζουν ορισμένοι ψευτοαντάρτες της τοπικής πολιτικής γύρω - γύρω από τα μεγάλα μαγαζιά της περιοχής! Τα ψέματα τέ­λος. Στην ώρα τους θα τα πούμε και θα τα γράψουμε.
ΒΗΜΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 
perahora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: