Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ

Το τελεσίγραφο της Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε. έχει εκπνεύσει και η λογική λέει ότι η εταιρεία θα αντιδράσει πλέον δυναμικά, λαμβανομένου υπόψη ότι ο πρόεδρος της Λουτράκι Α.Ε. Κώστας Λογοθέτης έχει εξοργίσει τα μέγιστα τον πρόεδρο - διευθύνοντα σύμβουλος της κατασκευάστριας εταιρείας Γιώργο Βλάχο!
Η συνεχιζόμενη παρελκυστική συμπεριφορά του Κώστα Λογοθέτη, ο οποίος φαίνεται να επηρεάζεται μόνον από τους συμβούλους του οι οποίοι όλα δείχνουν ότι οι πρακτικές τους παραπέμπουν σε φαινόμενα όχι μόνον παντελούς αδιαφορίας για την τύχη της Λουτράκι Α.Ε., αλλά μάλλον στο σπρώξιμο της εταιρείας προς την καταστροφή.
Ζητούμενο είναι γιατί ο Κώστας Λογοθέτης συμπεριφέρεται σαν να δείχνει ότι δεν καταλαβαίνει τις επιπτώσεις τις παρελκυστικής τακτικής του, ενώ γίνεται ηλίου φαεινότερο ότι οι σύμβουλοί του σκόπιμα τον εξωθούν να αναγκάσει τον Γιώργο Βλάχο να προβεί σε ακρότητες, γεγονός που ευελπιστείται -ενδεχομένως και να κατευθύνονται- ότι θα επιφέρει την παρέμβαση από την πίσω πόρτα της Club Hotel Loutraki (CHL) S.A. με λεόντεια ανταλλάγματα που θα λειτουργήσουν καταστροφικά και θα απεμπολούν οριστικά και δια παντός τα συμφέροντα του δήμου Λουτρακίου.
Σύμφωνα πάντοτε με το τελεσίγραφο της Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε. η σημερινή ημέρα είναι άκρως κρίσιμη για την τύχη όχι μόνον του Loutraki Thermal Spa, αλλά της ίδιας της Λουτράκι Α.Ε. και του δήμου Λουτρακίου γενικότερα.
Ο Κώστας Λογοθέτης αν δεν απομακρύνει από δίπλα του όλους αυτούς τους συμβούλους που σχεδιάζουν κι εξωθούν την καταστροφή του Λουτρακίου, το μόνον σίγουρο είναι ότι θα τον μπλέξουν και τα πράγματα θα είναι για τον ίδιο τόσο άσχημα, όσο σήμερα δεν μπορεί να το φαντασθεί!
louutraki press

Δεν υπάρχουν σχόλια: