Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΣΥΧΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ - ΓΙΩΡΓΟY ΒΛΑΧΟY ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ LOUTRAKI THERMAL SPA

 
 
 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!
θεσινές πληροφορίες θέλουν η Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε. να μην αναλαμβάνει κι ευτυχώς, δικαστική δράση προς το παρόν, αλλά αν συνεχισθεί ο εμπαιγμός του προέδρου - διευθύνοντος συμβούλου της Λουτράκι Α.Ε. Κώστα Λογοθέτη, τότε τα πράγματα θα είναι καταστροφικά για τον τόπο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki-press από το δεύτερο όροφο της Ιάσωνος, κάποια εκ των «βαλσαμωμένων πουλιών» τόνιζαν την υπέρμετρη αισιοδοξία τους ότι ο δήμαρχος τα έχει βρει και θα δώσει αίσιο τέλος στη συγκεκριμένη υπόθεση.
Όπως ισχυριζόντουσαν τα εν λόγω «βαλσαμωμένα πουλιά», τελικά, θα αποφευχθούν σε βάρος της Λουτράκι Α.Ε. κατασχέσεις κ.λπ. δεδομένου ότι οι αλλεπάλληλες συναντήσεις του Κώστα Λογοθέτη και των συμβούλων του, με τον πρόεδρο διευθύνοντα σύμβουλο της Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε. Γιώργο Βλάχο, θα οδηγήσουν σε συγκερασμό απόψεων και είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ευτυχής κατάληξη για τη δημοτική επιχείρηση.
Ας ελπίσουμε ότι οι πληροφορίες αυτές ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, θα αποδεχθεί τις προθέσεις και προτάσεις -αρκεί αυτές να βρίσκονται στο πλαίσιο της πραγματικότητας κι όχι να ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας- του Κώστα Λογοθέτη ο επιχειρηματίας Γιώργος Βλάχος και θα επιτευχθεί θετική κατάληξη προς το συμφέρον κατ’ αρχήν της Λουτράκι Α.Ε., γιατί αν ξεκινήσει η καταστροφή δεν θα υπάρχει μετά πισωγύρισμα. Επομένως, απαιτείται σοβαρότητα και ψυχραιμία.
Αν τελικά και σ’ αυτό ευελπιστεί το loutraki-press επιτευχθεί λύση, καλόν θα είναι ο Κώστας Λογοθέτης να μην βγει να πανηγυρίζει, δεδομένου ότι είναι ο αποκλειστικός και κύριος υπεύθυνος που βρισκόμαστε όλοι ενώπιον της καταστροφής του τόπου.
  loutraki-press

Δεν υπάρχουν σχόλια: