Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ


Είναι πρωτοφανές η Φιλαρμονική Λουτρακίου να απολαμβάνει τέτοιων διακρίσεων  και να απουσιάζει προκλητικά ολόκληρο το δημοτικό συμβούλιο από το θέατρο του Badminton της Αθήνας.
 
Παρόντες ήταν μόνον ο πρόεδρος του Προμηθέα Νίκος Λόης και ο τέως δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης. Από το Λουτράκι παρευρίσκονταν ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Γιωτάκης και ο αναβαθμιστής της Φιλαρμονικής Λουτρακίου Μιχάλης Δρίτσας με τη σύζυγό του Ρούλη Δρίτσα Γκιώνη. Το χειρότερο όλων ήταν το γεγονός ότι από το Δ.Σ. του Προμηθέα, παρίσταντο μόνον ο πρόεδρος κι άλλο ένα μέλος του Δ.Σ.
● Μήπως τα μέλη του Δ.Σ. θα πρέπει να εγκαταλείψουν το σπορ και να ασχοληθούν με τις προσωπικές τους υποθέσεις, αφού δεν έχουν διάθεση προσφοράς;
● Είναι δυνατόν να απουσιάζει ο δήμαρχος και οι επικεφαλής των συνδυασμών;
Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές που ανέβασαν το Λουτράκι σε τόσο υψηλά επίπεδα στο ποιοτικό υψηλού επιπέδου μουσικό στερέωμα, αλλά και στο δημιουργό αυτού του ΄προσανατολισμού, τον τέως πρόεδρο του Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου Λουτρακίου Μιχάλη Δρίτσα, τόσο με την αναβάθμιση του επιπέδου της Φιλαρμονικής Λουτρακίου, όσο και με την ίδρυση της Μουσικής Σχολής. Συγχαρητήρια αξίζουν και σ’ ένα αφανή «ήρωα», που με το άοκνο τρέξιμό του και την αθόρυβη παρουσία του είχε συμβάλλει να συντελεστεί όλο αυτό το αποτέλεσμα. Αυτό το πρόσωπο που ουδέποτε το ενδιέφερε η δημοσιότητα και η προβολή και λειτουργούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν είναι άλλο από την Ρούλη Δρίτσα Γκιώνη.
Συγχαρητήρια, τέλος, στο σημερινό πρόεδρο του Προμηθέα Νίκο Λόη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: